10.000 TL'ye Gigabit router tavsiyesi

6GHZ bandı yok.

Bence hemen hemen aynılar, Asus tercih ederdim ben olsam.
Burda var görünüyor hocam?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250923-033818.png
    Screenshot_20250923-033818.png
    205,3 KB · Görüntüleme: 11
Merhaba iyi günler,
2+1 evimde kullanmak üzere router arıyorum.
Modem hemen hemene evin orta kısmına yakın konumda. Ama tam ortada değil bu sebepten bazı uç köşelerde sinyal kaybım oluyor.
İlk başta Keenetic Hopper + Keenetic sprinter ile mesh yaptım ama Keenetic modemlerden vazgeçtim.
1000 Mbps paket kullanıyorum.
Şu anda TP-Link Archer AX73 var ama yazılım çok kısıtlı ve 6 anten olmasına rağmen cihazlarım çok çabuk 2.4 GHz düşüyor.
Aynı zamanda geleceğe yönelik Wi-Fi 7 modem almak istiyorum. Telefonum ve notebookum Wi-Fi 7 destekli.
Router önerisi yapar mısınız?
Kapsama alanı iyi olduğu sürece yine TP-Link olabilir BE550 modeli olabilir ya da benim bütçeme uygun ASUS modemler de olabilir.
Huwaei ZTE Nokia üçü iyi.

ek olarak TP-link'in sayabilirim

ASUS modem almak için mağazalara gittim ama hiçbir yerde stok bulamadım. Bu sebepten ötürü TP-Link Archer BE550 aldım. Fakat hiç memnun kalmadım. Çekim gücü TP-Link Archer AX73'ten daha düşük. Wi-Fi 7 olması güzel bir şey ama sadece modemin olduğu yerde bağlantı kurabiliyor.
İade edip, ASUS TUF BE6500 veya Keenetic Titan BE7200 almayı düşünüyorum hangisi benim için daha iyi olur.

ASUS modem almak için mağazalara gittim ama hiçbir yerde stok bulamadım. Bu sebepten ötürü TP-Link Archer BE550 aldım. Fakat hiç memnun kalmadım. Çekim gücü TP-Link Archer AX73'ten daha düşük. Wi-Fi 7 olması güzel bir şey ama sadece modemin olduğu yerde bağlantı kurabiliyor.
İade edip, ASUS TUF BE6500 veya Keenetic Titan BE7200 almayı düşünüyorum hangisi benim için daha iyi olur.

Titan BE7200.

Asus daha kaliteli bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı