10.000 TL'ye GPU önerisi

Sıfır almak için RTX 3050 almayın hocam, çok güçsüz bir ekran kartı. RX 6800 XT öneririm ikinci elde.

2.el ile uğraşmak istemiyorum açıkçası ve küçük bir şehirde yaşadığım için 2. el ekran kartları çok az eğer RTX 3050 8 GB olanını alırsam anakartım PSU vs destekler mi bir fikriniz var mı acaba?

2.el ile uğraşmak istemiyorum açıkçası ve küçük bir şehirde yaşadığım için 2. el ekran kartları çok az eğer RTX 3050 8 GB olanını alırsam anakartım PSU vs destekler mi bir fikriniz var mı acaba?

Destekler hocam sorunun cevabı yerine herkes yeni ürünler söylemiş 3050 takarsanız PS'unuz rahatça taşır.

Sıfır 3050 almak enayilik.

İllaki sıfır olacak diyorsan,
2 bin TL daha ver bunu al.

Bu kart o işlemciyi seçer sıkıntı yaşamasın. Belirtilmis ama yinede siz bilirsiniz tabi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu kart o işlemciyi seçer sıkıntı yaşamasın. Belirtilmis ama yinede siz bilirsiniz tabi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3050 çöpünden iyidir her türlü. İleride işlemci yükseltmesi yaparsa çok daha iyi olur tabi.

Bulabileceksen temiz 2080 Super 2080 Ti
Veya 3060 3060 Ti gibi kartlar alınabilir şu devirde hala iş gören kartlar

3050 alsam kurtarmaz mı hocam hikayeli oyunlara sardım yeni nesıl oyunları 1050 Ti artık kaldırmayınca mecbur yenilemek lazım pek fazla bütçem de olamdığından kasayı komple yenilemem zor sistemim ilk mesajda yazıyor ekran kartını sadece MSI GeForce RTX 3050 Ventus 2X XS 8G OC 8 GB GDDR6 128bit DX12 NVIDIA ile değiştirsem orta ayarlarda kasmadan oyunlar oynatmaz mı örneğin Cyberpunk RDR2 The Last of Us olabilir.

3050 alsam kurtarmaz mı hocam hikayeli oyunlara sardım yeni nesıl oyunları 1050 Ti artık kaldırmayınca mecbur yenilemek lazım pek fazla bütçem de olamdığından kasayı komple yenilemem zor sistemim ilk mesajda yazıyor ekran kartını sadece MSI GeForce RTX 3050 Ventus 2X XS 8G OC 8 GB GDDR6 128bit DX12 NVIDIA ile değiştirsem orta ayarlarda kasmadan oyunlar oynatmaz mı örneğin Cyberpunk RDR2 The Last of Us olabilir.

Yeni oyunlarda 3050'yi bırak 5060Ti 8GB bile yamuluyor VRAM'den dolayi. 1080P'de oyunlar 7500 VRAM barajini asti artik. Orta ayarlari gectigin an crash veriyor oyun VRAM'den dolayi. Yeni oyunlar RT zorunlu geliyir 3050'yi birak yuksek-orta ayarlari dusuk ayarlarda zor oynarsin. Bu yuzden 2. elden 6700XT oneriyoruz.

Yeni oyunlarda 3050'yi bırak 5060 Ti 8 GB bile yamuluyor VRAM'den dolayi. 1080P'de oyunlar 7500 VRAM barajini AŞTİ artik. Orta ayarlari gectigin an crash veriyor oyun VRAM'den dolayi. Yeni oyunlar RT zorunlu geliyir 3050'yi birak yuksek-orta ayarlari dusuk ayarlarda zor oynarsin. Bu yuzden 2. elden 6700XT oneriyoruz.

2. elini bulsam bile sağlam olduğunu vs. nasıl anlayabilirim bilmiyorum içinde virüslü yazılım vs. var ise nasıl güvenebilirim ki

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı