CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.500 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 13 Kasım 2018 #21 Anakartı ses yongası daha iyi ve dahili Wi-Fi olan Pro Carbon AC modelini alabilirsen iyi olur. Seçtiğin modelin fiyatını hak etmediğini düşünüyorum. Yusuf serdarr dedi: Hocam kusura bakmayın. Ben amazon girdiğimde ryzen 2700 fiyatını 2165 gördüm. İndirimde olduğunu sonradan fark ettim. (Ryzen 2700x 2233) O yüzden yazmıştım. Ki ben de hala 2165 gösteriyor fiyatı. Genişletmek için tıkla... Son bir adet kalmış onun fiyatıydı. Birisi sepete eklemiş veya almış demek ki. Şimdiki fiyat başka satıcının fiyatı. Son düzenleme: 13 Kasım 2018
Anakartı ses yongası daha iyi ve dahili Wi-Fi olan Pro Carbon AC modelini alabilirsen iyi olur. Seçtiğin modelin fiyatını hak etmediğini düşünüyorum. Yusuf serdarr dedi: Hocam kusura bakmayın. Ben amazon girdiğimde ryzen 2700 fiyatını 2165 gördüm. İndirimde olduğunu sonradan fark ettim. (Ryzen 2700x 2233) O yüzden yazmıştım. Ki ben de hala 2165 gösteriyor fiyatı. Genişletmek için tıkla... Son bir adet kalmış onun fiyatıydı. Birisi sepete eklemiş veya almış demek ki. Şimdiki fiyat başka satıcının fiyatı.