10.000 TL'ye GTX 1660S sistem alınır mı?

BayMuffin

Kilopat
10K'ya tamamen setup bir bilgisayar.
GTX 1660 Super i5-10500 8 GB RAM var (eksik yazdığımı biliyorum ama hemen dönmem gerek adama istediğiniz başka herhangi bir şey olursa yazın)
Ben bu bilgisayarda bayağı oyun falan oynayacağım yani yeni nesil oyun kaldırır mı? Cyberpunk RDR2 veya GTA 5 CS:GO gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 1660 Super i5-10500 8 GB RAM var (eksik yazdığımı biliyorum ama hemen dönmem gerek adama istediğiniz başka herhangi bir şey olursa yazın)
Ben bu bilgisayarda bayağı oyun falan oynayacağım yani yeni nesil oyun kaldırır mı? Cyberpunk RDR2 veya GTA 5 CS:GO gibi.
Kesinlikle kaldırır hatta cs go gta 5 gibi oyunlarda en yüksek grafiklerde 60 fps üstü alırsın (diğer oyunları bilmiyorum) gönlün rahat olsun alabilirsin
Kesinlikle kaldırır hatta cs go gta 5 gibi oyunlarda en yüksek grafiklerde 60 fps üstü alırsın (diğer oyunları bilmiyorum) gönlün rahat olsun alabilirsin
Ama incehesapta 11.600 tl ye rtx 3050 ve bundan daha iyi olan bir işlemci var onu tavsiye ederim

Hocam PSU falan da çok önemli alırsınız belki PSU yüzünden sistem yanar. Yada kasa hava akışı kötüdür sistem ısınır FPS düşer. Ve ekran kartı da önemli markası.

Ama incehesapta 11.600 tl ye rtx 3050 ve bundan daha iyi olan bir işlemci var onu tavsiye ederim
Aslında o tarz bişeyi başka bir arkadaşım söyledi itopyadan bir bilgisayar attı ancak ben şuanda laptop kullanıyorum şimdi kasa düz 11.600 monitör 2k desen klavye+fare 400 diyelim hadi masa sandalye de bi yerden buldum 1k ya desem en ucuz 15kya denk geliyor
Sistemdeki parçaların bir markası yok mu?
Valla hocam ram'in falan yazmıyor işlemci zaten Intel core ekran kartıda Nvidia geforce GTX 1660 super zaten. Adam direk sistemden gösterip fotoğrafını çekmiş yani model Excalibur

Aslında o tarz bişeyi başka bir arkadaşım söyledi itopyadan bir bilgisayar attı ancak ben şuanda laptop kullanıyorum şimdi kasa düz 11.600 monitör 2k desen klavye+fare 400 diyelim hadi masa sandalye de bi yerden buldum 1k ya desem en ucuz 15kya denk.

Valla hocam ram'in falan yazmıyor işlemci zaten Intel core ekran kartıda Nvidia geforce GTX 1660 super zaten. Adam direk sistemden gösterip fotoğrafını çekmiş yani
Dandik parçalar ise sorun orada olur zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı