İki sistemde de aynı M.2 SSD mevcut.En azından bunun M.2 SSD'si var, ve kalitesi de öbürüne göre daha zayıf.
Hocam hiç anlamıyorum ki kardeşime alacağız ondan soruyorum bir de bunu ekledikHocam YouTube'dan testlere bakın hangi ekran kartı iyiyse onu alın.
Görmemişim, direkt linkteki başlığa bakmışım. Bilgilendirme için teşekkürler.İki sistemde de aynı M.2 SSD mevcut.
Bana mı sordunuz hocamB450M anakart
12 GB RAM
RX 570 ekran kartı
Toshiba T200 500GB SSD
Ryzen 5 2600 Xli bir sistem için sizce en fazla ne kadar ödeme yapılır 2. El bu arada.
Hocam hiç anlamıyorum ki kardeşime alacağız ondan soruyorum bir de bunu ekledik.
![]()
NOVA-3050 / INTEL i3-12100F / ASUS DUAL GeForce RTX 3050 OC 8GB GDDR6 / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
NOVA-3050 oyuncu bilgisayarı INTEL CORE i3-12100F işlemci ve ASUS RTX 3050 ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.