Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
126 ekran 4K TV alacağız. Bütçe 10.000 TL'ye kadar. Televizyondan anlamadığım için size danışıyorum. İçinde Google Play Store, YouTube bir de Chrome olsun yeterli. Vestel ve Philips'e baktım, siz ne önerirsiniz?
Android tv alırken iyice araştırın çünkü her android tv bir olmuyor. Mesala bizim bir akraba 4k tv almış ama android sertifikası düşük olduğu için Netflix 4k olmuyor. Bazı uygulamalar hata veriyor vsvs. Onvo gibi cihazların panelleri iyi oluyor diye okumuştum. Ama en sonunda Samsung TV almaya karar vermiştik.
Bu veya bu. 2. Olan 126 değil daha büyük. İkisi de gayet tatmin edecek TVler. Vestele bakma. Philips de bu bütçe de ya 126cm altı ya da saphi TV bulunduruyor. Doğru düzgün android ve ambilight içeren TVsi yok.