Valorant sheriff önerisi

Daha fazla  
Arkadaşlar 1 aydır seri tetik bekliyorum. Fakat mağazaya gelmiyor. Alırsam yükseltmeden kullancağım. Seri tetiğin çekiş ve inceleme animasyonu hoşuma gidiyor fakat çabuk sıkar diye düşünuyorum. Bugün mağazama yıkım elçisi gelmiş hissiyatı ve görünüşü hoşuma gitti açıkçası sizce alınır mı? Yoksa seri tetiği mi bekleyim.

Arkadaşlar 1 aydır seri tetik bekliyorum. Fakat mağazaya gelmiyor. Alırsam yükseltmeden kullancağım. Seri tetiğin çekiş ve inceleme animasyonu hoşuma gidiyor fakat çabuk sıkar diye düşünuyorum. Bugün mağazama yıkım elçisi gelmiş hissiyatı ve görünüşü hoşuma gitti açıkçası sizce alınır mı? Yoksa seri tetiği mi bekleyim.

Skini biz görmeyeceğiz siz göreceksiniz burada bize söz düşmez gözünüze güzel gözüktüyse alın geçin.

@fuarhomez Hocam Anomali vandalda var yoksa mağazaya gelmişti fakat almadım. Kronominin sherifini sevmiyorum. Yağmacı olabilir fakat bu gelince kararsız kaldım.

@fuarhomez Hocam AnomAli Vandal'da var yoksa mağazaya gelmişti fakat almadım. Kronominin sherifini sevmiyorum. Yağmacı olabilir fakat bu gelince kararsız kaldım.

Burada seçim sana kalmış bana sorarsan seri tetik çok güzel bir set bende yağmacı var artık çok sıktı senin yerinde olsam seri tetik alırdım.

Bu karar tamamen sana kalmış ama ben olsam yıkım elçisi almaktansa beklerim. Yıkım elçisi güzel bir skin değil bana göre.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı