@A1a2g2
Öncelikle Android ekosistemindeyken Apple serisi saatleri kullanamazsınız cihaza bağlanabilseler bile verimli bir performans alamazsınız paranız boşa gider dolayısıyla ekosistem üzerinden devam etmelisiniz burada da iki seçenek karşımıza çıkar Huawei'ya da Samsung'u saatler bunlar bilinir cihazları olduğu için söylüyorum.
Huawei saatler sağlık takibi konusunda Samsung'dan biraz daha öndedir ancak sadece sağlık takibi yapmayacaksanız ve batarya performansı için 8 ile 10.000 bir saate ödemek benim bakış açım da mantıklı değildir ancak sizin yaşam standartlarınız buna uygunsa tabii ki alabilirsiniz.
Kendim Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 milimetre annem ise GT4 modelini kullanıyor.
Yalnızca bildirimleri kontrol etmek telefon aramalarına cevap vermek için Huawei saatler yeterlidir ancak bunları telefonunuzdan da zaten yapabilirsiniz yani bunlar için ekstradan çok fazla para ödemeniz gerekli değildir( spor takibi yapmayacaksanız) telefonunuzun Samsung olduğunu göz önünde bulundurarak Watch 6 ile Watch 7 arasında seçim yapabilirsiniz bezel çerçeveyi seviyorsanız Watch 6 klasik modellere de yönelebilirsiniz. Kişisel deneyimlerimden söz etmek gerekirse Samsung saatler hakkında akıllı cihazları kontrol edebilmek telefonunuzu yanınıza almadan Spotify yükleyip kulaklığınızı doğrudan saate bağlayıp dışarıda müzik dinleyebilmek ya da telefonunuz yanınızda olmasa bile bir Wi-Fi üzerinden arama yapabilmek gerçekten hayatınızı kolaylaştırabilecek olan şeylerdir bunun yanında profesyonel bir sporcu değilseniz ben daha nabız takibini düzgün yapanını ya da EKG'sini ve tansiyon özelliğini kullanan 65 yaş altında kişiler görmedim babamın düzenli nabız takibi yapması gerekmesine rağmen böyle bir saate ihtiyaç duymuyor bunlar sadece bir heves geriye sadece sizin gerçekten düzenli olarak kullanacağınız özellikler kalıyor
Gayet detaylı bir şekilde açıkladığımı düşünüyorum.
@andlost_42 satın almak isteyenler isteyenler için Samsung Galaxy Watch 6 klasik 47 milimetre modelini Amazon üzerinden almamanızı öneriyorum kargolamaları inanılmaz derecede kötü olduğu için benim saatim arızalı olarak gelmişti kartonu kartona sarıp gönderiyorlar bu yüzden dikkatli olmanızı öneririm.