10.000 TL'ye kadar Android telefon önerisi

okansen14

Kilopat
Öncelikli olarak Samsung düşünüyoruz. S21 modeline muadil başka hangi telefonları önerirsiniz?

Öncelikli olarak Samsung düşünüyoruz. S21 modeline muadil başka hangi telefonları önerirsiniz?

Bu bütçede direk Android önermiyorum desem?

iPhone 12 mini veya iPhone 11 öneririm.
Eğer illa Android olacak ise S21 öneririm, bu bütçede zaten piyasada Apple ve Samsung dışında seçenek yok.
Overpriced bir cihaz ama OnePlus 8 Pro modelide alınabilir.
@okansen14

Teşekkürler. İphone düşünmüyoruz, o zaman S21 en mantıklı seçenek galiba.

OnePlus 8 Pro, Samsung Galaxy S20 Plus, Samsung Galaxy S21 5G. Araştırma yaptım ve fiyatını en hak eden telefonlar bunlardı. Ucuza bulabilirseniz Xiaomi Mi 11 de çok iyi telefondur.

OnePlus 8 Pro, Samsung Galaxy S20 Plus, Samsung Galaxy S21 5G. Araştırma yaptım ve fiyatını en hak eden telefonlar bunlardı. Ucuza bulabilirseniz Xiaomi Mi 11 de çok iyi telefondur.

S20 Plus alınmaz.
Exynos 990 kötü değil ama rakibi olanlardan çok fazla geride.

Telefonu kendim için değil, kuzenim için alacağız. Kendisi şimdiye kadar hep Android kulandığı için iPhone düşünmüyor.
S20 FE (SD) alsın, parası cebinde kalsın. Bence daha fazlasını bir Android telefona vermek mantıklı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…