Öncelikli olarak Samsung düşünüyoruz. S21 modeline muadil başka hangi telefonları önerirsiniz?
Teşekkürler. İphone düşünmüyoruz, o zaman S21 en mantıklı seçenek galiba.Bu bütçede direk Android önermiyorum desem?
iPhone 12 mini veya iPhone 11 öneririm.
Eğer illa Android olacak ise S21 öneririm, bu bütçede zaten piyasada Apple ve Samsung dışında seçenek yok.
Overpriced bir cihaz ama OnePlus 8 Pro modelide alınabilir.
@okansen14
OnePlus 8 Pro, Samsung Galaxy S20 Plus, Samsung Galaxy S21 5G. Araştırma yaptım ve fiyatını en hak eden telefonlar bunlardı. Ucuza bulabilirseniz Xiaomi Mi 11 de çok iyi telefondur.
Hocam bence iphone bu bütçeye en iyisi neden iphone istemiyorsunuz?Teşekkürler. İphone düşünmüyoruz, o zaman S21 en mantıklı seçenek galiba.
Hocam bence iPhone bu bütçeye en iyisi neden iPhone istemiyorsunuz?
S20 FE (SD) alsın, parası cebinde kalsın. Bence daha fazlasını bir Android telefona vermek mantıklı değil.Telefonu kendim için değil, kuzenim için alacağız. Kendisi şimdiye kadar hep Android kulandığı için iPhone düşünmüyor.
Şu an biz de S20 FE düşünüyoruz. S21 gereksiz pahalı geldi.S20 FE (SD) alsın, parası cebinde kalsın. Bence daha fazlasını bir Android telefona vermek mantıklı değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.