10.000 TL'ye kadar ekipman önerisi

Bütçe
9000

qxme

Centipat
Daha fazla  
İyi sosyaller. Yeni toplayacağım sistemime ekipman arıyorum yardımcı olup fikirlerinizi sunarsanız çok sevinirim.
Ekipmanlarımın aynı marka olmasını istiyorum öncelikle klavye mouse kulaklık hepsi aynı olursa güzel olur.
İstediğim özellikler klavyenin metal gövde olması ve kulaklığın mikrofonunun kaliteli olması önerilerinizi bekliyorum.
Bütçe bütün ekipmanlar için 8 10 bin arası.

İyi sosyaller. Yeni toplayacağım sistemime ekipman arıyorum yardımcı olup fikirlerinizi sunarsanız çok sevinirim.
Ekipmanlarımın aynı marka olmasını istiyorum öncelikle klavye mouse kulaklık hepsi aynı olursa güzel olur.
İstediğim özellikler klavyenin metal gövde olması ve kulaklığın mikrofonunun kaliteli olması önerilerinizi bekliyorum.
Bütçe bütün ekipmanlar için 8 10 bin arası.
ATK Blazing Sky X1 Wireless Mouse ATK Blazingsky x1 2900 TL

VGN VXE ATK68 Mekanik Klavye (Manyetik Switch) (L) ATK 4700 TL

VXE V1 Stokta kalmamış gelince o olabilir hepsi aynı marka olmuş oluyor.

ATK Blazing Sky X1 Wireless Mouse ATK Blazingsky x1 2900 TL

VGN VXE ATK68 Mekanik Klavye (Manyetik Switch) (L) ATK 4700 TL

VXE V1 Stokta kalmamış gelince o olabilir hepsi aynı marka olmuş oluyor.
Bahsettiğiniz kulaklığı aliexpress üzerinden almaya çalışırsa gümrüğe takılır, alamaz. Ayrıca kulaklığın yazılmı olmadığından diğerleriyle aynı marka olmasının da anlamı yok. Kulaklığın mikrofonu da kronik zaten.

Bahsettiğiniz kulaklığı aliexpress üzerinden almaya çalışırsa gümrüğe takılır, alamaz. Ayrıca kulaklığın yazılmı olmadığından diğerleriyle aynı marka olmasının da anlamı yok. Kulaklığın mikrofonu da kronik zaten.
Aliexpress ne alaka dostum? Stoğa girerse alır dedim ben de özellikle aynı marka olmasını istediği için bu şekilde yaptım illa bir ürün diğerlerine göre düşük kalacaktı o da kulaklık oldu. Mikrofon konusunda birşey diyemem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı