Daha fazla
Hocam zaten o bütçedeki miklerden daha pahalı bi zahmet versinok iyi ve mokrofonu o kadar kaliteliki 5 6k lık mikrofonların sesini sana veriyor
Hocam herkesin fikirleri değerli ama tavsiye ettiğiniz ürünler bu bütçede mantıklı değil attığınız kulaklık adamın bütün bütçesini bitiriyor zatenKlavye olarak kesinlikle bunu alın kendim 5 ay deneyimledim ve hala kullanıyorum bir arkadaşımada aldırdım çok iyi hem kablosuz olmasıyla (Bluetooth, ve 2.4G dongle) hem hot switch olmasıyla hem brown switch olmasısla bir sürü değistirilebilir ve kendinde uapabilecegin renk modlariyla programi üzerinden makro bile yapabildiğin çok çok iyi bir klavye.
Bu kulaklık bütçeni dolduruyor gibi ama bu kulaklıkdan o kadar tatmin olursunki yazılımı üzerinden o kadar çeşitli ayar yapabiliyorsunki içeri giren ve çıkan mikrofonuyla dışarıda kullanmak için çok iyi ve mokrofonu o kadar kaliteliki 5 6k lık mikrofonların sesini sana veriyor
Ek olarak steelseriesin çoğu ürünün tavsiye etmem hepsinde logoya para ödetiyolar her türlü ss ürünlerinin yerine aynı fiyatta daha iyi ürünler oluyo