orhanmertt Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #41 575412 dedi: Hocam bahsettikleriniz var mı bilmiyorum. Bu sistemi bir inceleyin. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Olmuş 17 bin.Bütün firmalar hazır sistemlerine zam yapmış.
575412 dedi: Hocam bahsettikleriniz var mı bilmiyorum. Bu sistemi bir inceleyin. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Olmuş 17 bin.Bütün firmalar hazır sistemlerine zam yapmış.
LutherHere Hectopat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 1.424 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #42 orhanmertt dedi: Olmuş 17 bin. Bütün firmalar hazır sistemlerine zam yapmış. Genişletmek için tıkla... Zamanında RX 6700 XTli sistem almıştım 3 ay öncemi ne iyi ki almışım.
orhanmertt dedi: Olmuş 17 bin. Bütün firmalar hazır sistemlerine zam yapmış. Genişletmek için tıkla... Zamanında RX 6700 XTli sistem almıştım 3 ay öncemi ne iyi ki almışım.