10.000 TL'ye kadar sistem önerisi

Bütçe
10000
4400 pahalı hocam attıklarım iyidir.
hocam antalya'da fazla yok ya. attığınız 4bin olan geçen sene atmış ilanı üzerinden 1 sene geçmiş. bir de adam alanya'da. bende araç yok şehir değiştirir gibi gidicem oraya otobüsle :))

internette sahibinden paramgüvende hk birçok şikayet gördüm hocam. biraz çekindim açıkçası. ne diyosun yine de almalı mıyım paramgüvende ile? bu arada 3500'e kart bulsam, vereceğim 10% komisyonla neredeyse benzer fiyata geliyor zaten. araftayım

bu arada arkadaş 4200'e indirdi 4'e bırakır belki

Hocam Antalya'da fazla yok ya. Attığınız 4bin olan geçen sene atmış ilanı üzerinden 1 sene geçmiş. Bir de adam Alanya'da. Bende araç yok şehir değiştirir gibi gideceğim oraya otobüsle :))

İnternette sahibinden Param Güvende hk birçok şikayet gördüm hocam. Biraz çekindim açıkçası. Ne diyosun yine de alınır mı? Param Güvende ile? Bu arada 3500'e kart bulsam, vereceğim 10% komisyonla neredeyse benzer fiyata geliyor zaten. Araftayım

Bu arada arkadaş 4200'e indirdi 4'e bırakır belki

4200'e de alınabilir hocam zorlamadan 4'e almaya çalışın.

4200'e de alınabilir hocam zorlamadan 4'e almaya çalışın.

Acer KA222Q UM.WX2EE.001 21.5'' 1 ms Full HD FreeSync IPS Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe hocam şu monitör alınır mı? Diğerlerine zam gelmiş de bu iyi mi?
@Prime777 hocam attıgın 2.6binlik monitöre zam gelmiş şu linkteki alınır mı?

Acer KA222Q UM.WX2EE.001 21.5'' 1 ms Full HD FreeSync IPS Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe hocam şu monitör alınır mı? Diğerlerine zam gelmiş de bu iyi mi?

Neyse 2.9'luk Samsung'u aldım. Stokta son 1 ürün vardı inşallah defolu mal veya teşhir ürünü gelmez.

Selam hocam. Ben tavsiyenize uyup şu monitörü almıştım bugün sistemim de geldi denedim güzelmiş teşekkürler. Fakat 2 ölü pikseli var, aslında kenarlarda rahatsız etmiyor ama geri göndermeli miyim?

Son düzenleme:

Neyse 2.9'luk Samsung'u aldım. Stokta son 1 ürün vardı inşallah defolu mal veya teşhir ürünü gelmez.

Selam hocam. Ben tavsiyenize uyup şu monitörü almıştım bugün sistemim de geldi denedim güzelmiş teşekkürler. Fakat 2 ölü pikseli var, aslında kenarlarda rahatsız etmiyor ama geri göndermeli miyim?

Bayagi zaman gecmis. Su an 2699'a var o monitor. İade etme hakkiniz olmasi lazim, yoksa bile degisim vardir. 2 olu piksel biraz fazla, siz bilirsiniz. Sistem olarak ne almistiniz?

Bayagi zaman gecmis. Su an 2699'a var o monitor. İade etme hakkiniz olmasi lazim, yoksa bile degisim vardir. 2 olu piksel biraz fazla, siz bilirsiniz. Sistem olarak ne almistiniz?
Blade dual 6600 aldım hocam. Şu an güncelleştirme driver falan uğraşıyorum. Şimdi gönder yine bekle gelsin falan aşırı üşendim bıktım bu işlerden zaten. Geçen de sistemimi kargoda kaybettiler 1 hafta onu beklemiştim.

2 ölü piksel fazla rahatsız etmedi beni aslında zaten kenarlarda. Ama zamanla artar mı sayısı? Veya başka bir defekti olur mu?

Blade Dual 6600 aldım hocam. Şu an güncelleştirme driver falan uğraşıyorum. Şimdi gönder yine bekle gelsin falan aşırı üşendim bıktım bu işlerden zaten. Geçen de sistemimi kargoda kaybettiler 1 hafta onu beklemiştim.

2 ölü piksel fazla rahatsız etmedi beni aslında zaten kenarlarda. Ama zamanla artar mı sayısı? Veya başka bir defekti olur mu?

Artacagini sanmiyorum. Bende de var, ama artmadi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı