10.000 TL'ye kadar sistem önerisi

Bütçe
9500
@Prime777 çok arada kaldım şimdi ya.

İkinci el RX 6600 bir sistem toplanabilir, tabii cok daha performansli olur. Kardesin bunu istiyorsa daha iyi olabilir. Kardesin Valorant tarzi oyunlar oynuyorsa benim attigim yeterli olur. Parani daha iyi ve daha performansli istersen ikinci el RX 6600 bir sistem ama sifir ve kardesine yetecekse benim attigim.

@Prime777 peki o ekran kartını ikinci el alsam onun ekran kartsız bir kasa kurar misiniz 6500 7000 arası.

Telefonda oldugumdan hesap makinesine yazamadim. Kac TL tutuyor? Ona gore yukseltebilirim ya da belki azaltirim.

@Prime777 8600 oldu çok oldu ekran kartı ya o olur ya da GTX 1650 olur ona göre de kurabilirsiniz.

Boyle kisabiliyorum. Birkac parca, ornegin islemci falan daha ikinci el olabilir. Baska bilmiyorum maalesef, atabildigim en ucuz alinabilirleri attim ve PSU'yu kotu tuttum iyice fiyat dussun diye.

RAM atmayi da unutmusum.

@Prime777 PSU ve RAM'in üstüne 100 200 lira ekleyip daha iyi seçebilirsiniz şu an.

RAM yeterli.

PSU buna dusurulebilir.

Ama olacaksa bence bu olsun. 200 ustune pek alinabilir goremedim.

Tabii bir de attigim BitFenix victory kasanin ekran karti uzunlugu destegine bakin derim ama RX 6600 kucuk sayilir, yetiyordur diye dusunuyorum. Yine de kontrol edebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı