10.000 TL'ye laptop önerisi

Bütçe
9.000-10.000

TemelDursun

Femtopat
Daha fazla  
9.000 - 10.000 civarı bütçemiz bulunuyor. İyi kötü LoL oynatacak ve gündelik işler, sunum gibi şeyleri de yapabilecek bilgisayar arıyorum. Oneri verirseniz sevinirim. (masaüstü bilgisayarım var fakat bir yere gittiğim zaman kullanabileceğim dizüstü bilgisayar arıyorum.)

Bu bütçeye en iyi bunlar var gibi gözüküyor. Ağır oyun oynatmaz, dahili GPUsu var çünkü.

@584297 nun önermiş olduğu laptop bu fiyata alınabilecek en ideal laptop.
Kesinlikle 8GB Ram ilave edilmeli. FPS ye iki kat etki edebilir.

RAM ilavesi ile uğraşmak istemiyorsanız aynı laptopun 16GB ram takılı versiyonu

@Connor The Android arkadaşın önerdiği laptoplar alınmaz. Doğrusu 75xx işlemcili laptoplar alınmaz. 5500u nın igpu'su 7520u nun igpu'sundan tam iki kat daha güçlü.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Connor The Android o kodlar yüzünden aynı hataya bende düşmüştüm dostum. Unutma bu işlemcileri.

@Bob The Sponge arkadaşın önerdiği laptoplar alınmaz. Doğrusu 75xx işlemcili laptoplar alınmaz. 5500u nın igpu'su 7520u nun igpu'sundan tam iki kat daha güçlü.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Bob The Sponge o kodlar yüzünden aynı hataya bende düşmüştüm dostum. Unutma bu işlemcileri.

Bunu öğrendiğim iyi oldu, teşekkür ederim hocam. iGPU'su ya daha güçlüdür ya da en kötü ihtimal önceki nesillerle aynıdır dediydim.

Temel dostum. Önerilenlere bakmıyorsunuz galiba. Yukarıda o laptopu önerdim. ALIN.
Benim önerdiğim 200 TL daha ucuzdu ama amazondan almak iyidir.
Attığınızi tam olarak görmedim 5500u olarak akakce şeyi atmışsınız da oradan ram 16 olanı seçtim yani arkadaşımin attığı ile aynı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı