10.000 TL'ye laptop önerisi

Bütçe
9.000-10.000
Vergi indirimli olanlardan al.
Vergi indirimine giren dizustuler inceledim fakat çok fazla seçenek yok onlarda hem de fiyatlar biraz arttığı için önceden baktıklarımi bulamadım.

@584297 nun önermiş olduğu laptop bu fiyata alınabilecek en ideal laptop.
Kesinlikle 8GB Ram ilave edilmeli. FPS ye iki kat etki edebilir.

RAM ilavesi ile uğraşmak istemiyorsanız aynı laptopun 16GB ram takılı versiyonu

@Connor The Android arkadaşın önerdiği laptoplar alınmaz. Doğrusu 75xx işlemcili laptoplar alınmaz. 5500u nın igpu'su 7520u nun igpu'sundan tam iki kat daha güçlü.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Connor The Android o kodlar yüzünden aynı hataya bende düşmüştüm dostum. Unutma bu işlemcileri.

5500u önerdiniz, attığınız videoda diğerlerinden iyi olduğu gözüküyor @655432 başka işlemcili bir öneriniz yoksa 16gb amazon olanı alayım fakat bunun biraz daha iyisi veya alınabilecek başka islemcili yoktur değil mi? Pek bilgim olduğu soylenilemez ondan soruyorum.

Vergi indirimine giren dizustuler inceledim fakat çok fazla seçenek yok onlarda hem de fiyatlar biraz arttığı için önceden baktıklarımi bulamadım.

5500u önerdiniz, attığınız videoda diğerlerinden iyi olduğu gözüküyor @655432 başka işlemcili bir öneriniz yoksa 16gb amazon olanı alayım fakat bunun biraz daha iyisi veya alınabilecek başka islemcili yoktur değil mi? Pek bilgim olduğu soylenilemez ondan soruyorum.
Bu fiyata alabileceğiniz en iyi seçenek 5500u işlemcili laptop.
Amazondaki peşin fiyata 6 taksit, gayet iyi bir imkan.
Önemli bir nokta geldi aklıma.
Benim kontrol için zamanım yok.
Amazonda satılan tek ram 16gb ise almayın , 2x8 ise alın.
Amazondaki tek ram 16 ise ilk öneride olan 8gb ram li olanı alıp 8 gb ram ilave edin.

2x8 RAM tek parça 16 ramden iyidir.

@TemelDursun
hp müşteri hizmetlerini arayın.
Çift ram takılabiliyor mu diye sorun.
Hp müşteri hizmetleri iyidir.

Son düzenleme:

5500U önerdiniz, attığınız videoda diğerlerinden iyi olduğu gözüküyor @655432 başka işlemcili bir öneriniz yoksa 16 GB Amazon olanı alayım fakat bunun biraz daha iyisi veya alınabilecek başka islemcili yoktur değil mi? Pek bilgim olduğu soylenilemez ondan soruyorum.

Sesin aradığın fiyat bandında olduğu için önerdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı