10.000 TL'ye laptop tavsiyesi

Bütçe
10000 TL

misafir90

Femtopat
Daha fazla  
Kendime bir bilgisayar arıyorum. Çok oyun oynamıyorum ama oynarsam CS, pes, FM gibi oyunlar oynarım o kadar. Ama aradığım en büyük özellik kaliteli olsun ve şarjı da iyi gitsin. Onun dışında fazla para da vermek istemiyorum en fazla 10k verebilirim. Öneriniz var mı? (MSI modern 15 gibi pclere baktım)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, konu sahibi oyun laptobu istiyorum dememiş. Kalite ve pil performansı istiyorum demiş. Oyun laptoplarının en büyük eksikleri zaten malzeme kalitesi ve pil performansı.

Arkadaşlar, konu sahibi oyun laptopu istiyorum dememiş. Kalite ve pil performansı istiyorum demiş. Oyun laptoplarının en büyük eksikleri zaten malzeme kalitesi ve pil performansı.

Uzun pil istiyor ise 2. el MacBook almalı kardeşim bizim sorunumuz değil.

Uzun pil istiyor ise 2. el MacBook almalı kardeşim bizim sorunumuz değil.
Bu fiyata alacağı bir ultrabook kesinlikle attığınız oyun laptoplarından batarya olarak daha uzun ömürlü olacaktır, ki zaten M1 işlemcili bir laptop kadar batarya verimliliği beklediğini düşünmüyorum.

Arkadaşlar, konu sahibi oyun laptobu istiyorum dememiş. Kalite ve pil performansı istiyorum demiş. Oyun laptoplarının en büyük eksikleri zaten malzeme kalitesi ve pil performansı.
Arkadaşım çok haklısın ben de tam dediğin gibi bir şey arıyorum. Gamingler ağır olacak ve Pil olarak beni tatmin etmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…