Bu dediğinize göre bulamadım.Arkadaşım çok haklısın ben de tam dediğin gibi bir şey arıyorum. Gamingler ağır olacak ve Pil olarak beni tatmin etmeyecek.
PC toplama sihirbazlarına bakabilirsin.
Bu dediğinize göre bulamadım.Arkadaşım çok haklısın ben de tam dediğin gibi bir şey arıyorum. Gamingler ağır olacak ve Pil olarak beni tatmin etmeyecek.
Macbook alırsam bu pc de oyun oynayabilecek miyim?Uzun pil istiyor ise 2. el MacBook almalı kardeşim bizim sorunumuz değil.
MacBook alırsam bu PC de oyun oynayabilecek miyim?
TUF'lar için iyi yorumlar okumuyorum. Malzeme kalitesi nasıl uzun seneler gider mi?
Bağlantıda stok bitmiş ama başka yerlerden bakarım. Oyun oynatır mı bu? Ekran kartı göremedim sankiPil olarak Lenovo markasının genellikle pil ömrü uzun olan laptopları oluyor. Yaklaşık 17-18 saat dayanan bir laptopu. Yarı yolda kesinlikle bırakmaz.
![]()
Lenovo ThinkPad T480 Intel i7 8550U 1.8GHz 8 gb 256 gb Ssd 14
LENOVO ThinkPad T480 Intel i7 8550U 1.8GHz 8GB 256GB Ssd 14'' Full HD Windows 10 Pro Notebook 20L50007TX yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
MSI ların indirime girmesini bekleyeceğim ya da..Bu dediğinize göre bulamadım.
PC toplama sihirbazlarına bakabilirsin.
Bağlantıda stok bitmiş ama başka yerlerden bakarım. Oyun oynatır mı bu? Ekran kartı göremedim sanki.
MSI'ların indirime girmesini bekleyeceğim ya da.
Evet evet onu dedim bu pc ye bakacağım teşekkür ederimCS:GO gibi eski oyunlar zaten ortalama ekran kartları ile çalışır ve oynatır. CS oynayacağım dediniz sanırım. Yine de siz bilirsiniz ben pil ömrü güzel olan ürünü attım.
İyi bir oyun deneyimi için en az ya Ryzen ya da Intel 11. Nesil almanız lazım, bu Intel 8. olduğu için dahili ekran kartı çok güçsüz.Bağlantıda stok bitmiş ama başka yerlerden bakarım. Oyun oynatır mı bu? Ekran kartı göremedim sanki.
M1 alırsanız oyun oynayabilirsiniz, ancak macOS’in pek oyun desteği yok.Macbook alırsam bu pc de oyun oynayabilecek miyim?
İyi bir oyun deneyimi için en az ya Ryzen ya da Intel 11. Nesil almanız lazım, bu Intel 8. olduğu için dahili ekran kartı çok güçsüz.
Ayrıca ThinkPad’lerin yeni serilerinden alacaksanız Ryzen olanları alın. Pil konusunda daha iyi Intel’den.
Ekranları da genelde parlak olmuyor, dışarıda kullanan birisiyseniz önermem.
Ama sağlamlık olarak görebileceğiniz en iyi laptop serilerinden biridir. Zaten çoğu ThinkPad kullanıcısı 8-10 yıllık laptopları kullanıyor.
Keşke T ve X1 gibi seriler de Türkiye’de olsa, nedense sadece L ve E serisi var.
M1 alırsanız oyun oynayabilirsiniz, ancak macOS’in pek oyun desteği yok.
Bu özelliklerine göre pahalı geldi, cihaz hakkında bir fikrim yok.
Bu mantıklı mı? (Güvenilir yerlerden almak istiyorum. Hepsiburada nın sattığı cihazlar ve vatan gibi yerlerden bakıyorum.)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.