10.000 TL'ye laptop tavsiyesi

Bütçe
10000 TL
Pil olarak Lenovo markasının genellikle pil ömrü uzun olan laptopları oluyor. Yaklaşık 17-18 saat dayanan bir laptopu. Yarı yolda kesinlikle bırakmaz.

Pil olarak Lenovo markasının genellikle pil ömrü uzun olan laptopları oluyor. Yaklaşık 17-18 saat dayanan bir laptopu. Yarı yolda kesinlikle bırakmaz.

Bağlantıda stok bitmiş ama başka yerlerden bakarım. Oyun oynatır mı bu? Ekran kartı göremedim sanki
Bu dediğinize göre bulamadım.

PC toplama sihirbazlarına bakabilirsin.
MSI ların indirime girmesini bekleyeceğim ya da..

Bağlantıda stok bitmiş ama başka yerlerden bakarım. Oyun oynatır mı bu? Ekran kartı göremedim sanki.
MSI'ların indirime girmesini bekleyeceğim ya da.

CS:GO gibi eski oyunlar zaten ortalama ekran kartları ile çalışır ve oynatır. CS oynayacağım dediniz sanırım. Yine de siz bilirsiniz ben pil ömrü güzel olan ürünü attım.

Bağlantıda stok bitmiş ama başka yerlerden bakarım. Oyun oynatır mı bu? Ekran kartı göremedim sanki.
İyi bir oyun deneyimi için en az ya Ryzen ya da Intel 11. Nesil almanız lazım, bu Intel 8. olduğu için dahili ekran kartı çok güçsüz.

Ayrıca ThinkPad’lerin yeni serilerinden alacaksanız Ryzen olanları alın. Pil konusunda daha iyi Intel’den.

Ekranları da genelde parlak olmuyor, dışarıda kullanan birisiyseniz önermem.

Ama sağlamlık olarak görebileceğiniz en iyi laptop serilerinden biridir. Zaten çoğu ThinkPad kullanıcısı 8-10 yıllık laptopları kullanıyor.

Keşke T ve X1 gibi seriler de Türkiye’de olsa, nedense sadece L ve E serisi var.
Macbook alırsam bu pc de oyun oynayabilecek miyim?
M1 alırsanız oyun oynayabilirsiniz, ancak macOS’in pek oyun desteği yok.

Son düzenleme:
İyi bir oyun deneyimi için en az ya Ryzen ya da Intel 11. Nesil almanız lazım, bu Intel 8. olduğu için dahili ekran kartı çok güçsüz.

Ayrıca ThinkPad’lerin yeni serilerinden alacaksanız Ryzen olanları alın. Pil konusunda daha iyi Intel’den.

Ekranları da genelde parlak olmuyor, dışarıda kullanan birisiyseniz önermem.

Ama sağlamlık olarak görebileceğiniz en iyi laptop serilerinden biridir. Zaten çoğu ThinkPad kullanıcısı 8-10 yıllık laptopları kullanıyor.

Keşke T ve X1 gibi seriler de Türkiye’de olsa, nedense sadece L ve E serisi var.

M1 alırsanız oyun oynayabilirsiniz, ancak macOS’in pek oyun desteği yok.

Bu mantıklı mı? (Güvenilir yerlerden almak istiyorum. Hepsiburada nın sattığı cihazlar ve vatan gibi yerlerden bakıyorum.)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı