10.000 TL'ye Logitech G PRO klavyeler alınır mı?

Bütçe
10.000

ahmettsnx

Yoctopat
Selamlar, oyuncu klavyesi alacağım. Belirli bir bütçem yok. G PRO X modelleri beğeniyorum, sizce alınır mı? FPS, MOBA vb. birçok türde oynuyorum. Ancak benim için en çok Valorant performansı önemli. Neon mainim.

Rapid trigger, snap tap olaylarından vs. anlamıyorum ancak o tarz şeyleri önerdiler. Bu tarz teknolojileri olan(mekanik tercihimdir) aşırı sesli olmayan klavye önerebilecek varsa sevinirim. %60 da olabilir ancak şu an kullandığım klavyede F tuşları, numpad vs. her şey var. Biraz acil; cevap veren, okuyan, zahmet eden herkese teşekkürler.

Alinmaz. Attıklarima bakın.

Alinmaz. Attıklarima bakın.

Bu snap tap vs. dir var mıdır? Çok anlamıyorum cahilliğimin kusuruna bakmayın.

Selamlar, oyuncu klavyesi alacağım. Belirli bir bütçem yok. G PRO X modelleri beğeniyorum, sizce alınır mı? FPS, MOBA vb. birçok türde oynuyorum. Ancak benim için en çok Valorant performansı önemli. Neon mainim.

Rapid trigger, snap tap olaylarından vs. anlamıyorum ancak o tarz şeyleri önerdiler. Bu tarz teknolojileri olan(mekanik tercihimdir) aşırı sesli olmayan klavye önerebilecek varsa sevinirim. %60 da olabilir ancak şu an kullandığım klavyede F tuşları, numpad vs. her şey var. Biraz acil; cevap veren, okuyan, zahmet eden herkese teşekkürler.
Fiyatina göre iğrenç bir klavye. 2019 teknolojisi.

Logitech'in iyi klavyeleri son 1 2 klavyesi, G PRO X RAPPID ve G515 onun harici çöp.

Var attiklarimin hepsinde. W75 fazlaca F/P'dir sikakeyb ve iqunix ise en hızli klavyelerden direkt.
Bir bakayim, ccok tesekkurler
Fiyatina göre iğrenç bir klavye. 2019 teknolojisi.

Logitech'in iyi klavyeleri son 1 2 klavyesi, G PRO X RAPPID ve G515 onun harici çöp.
G PRO X RAPPID alinir mi? onu da begenmistim.

Var attiklarimin hepsinde. W75 fazlaca F/P'dir sikakeyb ve iqunix ise en hızli klavyelerden direkt.
Efendim kusura bakmayın, çok soru sordum. Sikakeyb'i mi önerirsiniz iqunix'i mi. Biraz araştırdım baya övülen bir klavye gibi.

Bir bakayim, ccok tesekkurler

G PRO X RAPPID alinir mi? onu da begenmistim.
Tek bir eksisi var oda büyük bir eksi, hotswap fakat switchleri Logitech'in kendine özel, muhtemelen uzun kullanımda herhangi bir switch sorunu yaşadığında Logitech'ten istemen gerekicek, eğer 2 sene garantisini kullanırsan direk yenisi ile degistiritler fakat garantiden sonra bozulan switchi bir yerden temin etmen gerekicek, piyasada hangi switchler tam olarak o pcbye uyumlu bilinmiyor. Switch dediğin sey 5 sene sonra anca bozulan birşey , arkadaşın attıkları daha mantikli fakat illa full Logitech dizmek istitorsanız alınabilir, Logitech'in tek hall effect manyetik switch klavyesi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı