10.000 TL'ye oyun için işlemci önerisi

Bütçe
10000
Hocam adam zaten sonradan mesajının altına yanlış okumuşum kusura bakmayın diye yazmış. Siz de o arkadaşın yaptığının birebir aynısını yapıp mesajı yarım okumuşsunuz. Üstüne adamı azarlıyorsunuz bir de. Sakin olun, diğer kullanıcılara karşı saygılı olun lütfen.

Adamı azarlamadık i3'lü sistemden bahsetmiş ben ona yazdım.

Adamı azarlamadık i3'lü sistemden bahsetmiş ben ona yazdım.
Hocam yanlış okuyup 10k'ya hazır sistem atmış. Adama yaptığınız gibi maximus sen şaka mısın ya ? Adam mesajını düzenlemiş. Deseydim hoşunuza gitmezdi muhtemelen. Buna atarlanmak/azarlamak deniyor.

Sana tavsiye edebileceğim donanımlar.

Ryzen 7 5800X + MSI B550 Gaming Carbon'ya da Ryzen 9 5900X + MSI X570 Tomahawk Wi-Fi

Ekran kartı RTX 3070 Ti ASUS, MSI Gigabyte bu 3 marka arasında hangisini alırsan al soğutmaları iyidir.

RAM: G.Skill Trident Z RGB 3600MHz'ya da Corsair Vengeance Pro RGB 3600MHz.

M.2 SSD: MSI spatium M480 500GB

Soğutucu: Corsair H150i elit capalix.
Hocam yanlış okuyup 10K'ya hazır sistem atmış. Adama yaptığınız gibi Maximus sen şaka mısın ya? Adam mesajını düzenlemiş. Deseydim hoşunuza gitmezdi muhtemelen. Buna atarlanmak/azarlamak deniyor.

Sen adamın avukatı mısın adama bir kez cevap yazdım hayırdır takıntı oldu kendisi cevap yazsın ya sabır.

Sana tavsiye edebileceğim donanımlar.

Ryzen 7 5800X + MSI B550 Gaming Carbon'ya da Ryzen 9 5900X + MSI X570 Tomahawk Wi-Fi

Ekran kartı RTX 3070 Ti ASUS, MSI Gigabyte bu 3 marka arasında hangisini alırsan al soğutmaları iyidir.

RAM: G.Skill Trident Z RGB 3600MHz'ya da Corsair Vengeance Pro RGB 3600MHz.

M.2 SSD: MSI spatium M480 500GB

Soğutucu: Corsair H150i elit capalix.

Sen adamın avukatı mısın adama bir kez cevap yazdım hayırdır takıntı oldu kendisi cevap yazsın ya sabır.
Görgü kurallarını öğretmeye çalışmak benim hatamdı sanırım kusura bakmayın.

Yeni fark ettim ben çüş ben aynısını 3060Tİ yi zaten 11k ya aynısının maşka markası vardı 14k verilmez harbi yeni fark ettim
Hocam yanlış anlamayın ama 3060ti için 13k çok değil mi ? 3070 satılıyordu bugün. B550m mortar için 2.5k fiyat girilmiş şu an 1600tl'ye satılıyor. Fiyat çok yüksek bence.
1655135815401.png

Seçtiğim ssd ye o kadar para verilir mi pc yi atan arkadaş ssd nin okuma ve yazması düşük atmış biraz o yüzden ssd olarak bu na o para değer mi

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı