10.000 TL'ye oyuncu koltuğu önerisi

Bütçe
10000

furkankongg

Hectopat
Daha fazla  
Boyum 185 spora gidiyorum spor dönüşü ağrılarım oluyor. Zio oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum Exvega ve Hawk future la karşılaştırdığımda en güzel özellikli ve ucuz o geldi gözüme tavsiye eder misiniz boyuma göre uygun olur mu? Sitesinde 180 üstü için 1500 lira seçenekle büyütme opsiyonu vardı gerek var mı sizce ne önerirsiniz? Teşekkürler.

Boyum 185 spora gidiyorum spor dönüşü ağrılarım oluyor. Zio oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum Exvega ve Hawk future la karşılaştırdığımda en güzel özellikli ve ucuz o geldi gözüme tavsiye eder misiniz boyuma göre uygun olur mu? Sitesinde 180 üstü için 1500 lira seçenekle büyütme opsiyonu vardı gerek var mı sizce ne önerirsiniz? Teşekkürler.

Al mis gibi koltuk.

Bu koltuk size uygun görünüyor.

Kendim özelleştirip almam mı mantıklı hazır almam mı mantıklı fiyat olarak. Ve Zio valor varmış o nasıl sizce deneyen varsa Exvega'daki masaj özelliği nasıl bir şey etki ediyor mu?

Al mis gibi koltuk.

Özelleştirip sitesinden almam mı yoksa böyle hazır almam mı mantıklı

Kendim özelleştirip almam mı mantıklı hazır almam mı mantıklı fiyat olarak. Ve Zio valor varmış o nasıl sizce deneyen varsa Exvega'daki masaj özelliği nasıl bir şey etki ediyor mu?

Özelleştirip sitesinden almam mı yoksa böyle hazır almam mı mantıklı.

Özelleştirip özelleştirmemek size kalmış hangisi daha uygunsa.

Özelleştirip sitesinden almam mı yoksa böyle hazır almam mı mantıklı

Baktığım kadarıyla büyük koltuk. Özelleştirmek istersen sitesinden, olabilir ama böyle alman daha uyguna gelir.

Çok haklısınız başka önerdiğiniz güvendiğiz model var mı?

Çok haklısınız başka önerdiğiniz güvendiğiz model var mı?

xDrive öneririm başka olarak ama Zio kalitede daha iyi bence. Hem boyut olarak bu daha küçük gibime geldi.

Yok hocam ne alırsanız alın güle güle kullanın.

Teşekkür ederim hocam.

xDrive öneririm başka olarak ama Zio kalitede daha iyi bence. Hem boyut olarak bu daha küçük gibime geldi.

Teşekkür ederim Zio daha güzel geldi Zio'dan yana şansımı kullanacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı