10.000 TL'ye PS5 ve RTX 4070 Ti için monitör önerisi

Bütçe
10.000
Destekler diye düşünüyorum fakat daha bilgili birisinden bilgi alsanız daha iyi olur.
Tabii çok teşekkür ederim tekrardan. Bu monitörün özelliklerine baktım İtopya linkinden, HDMI 2 tane varmış 2.0 yazıyor ve DP. PC için DP kullanıyorum, PS5 için HDMI. Peki HDMI 2.0 desteklemez mi? PS5 zaten 120Hz, ve HDMI 2.0 120Hz'den fazlasını destekliyor diye biliyorum, ama VRR için destek var mı bilmiyorum yani HDMI 2.0 monitör ile.

2.0'ın destekleyeceğini sanmıyorum, kendileri 2.1 diye açıklamış.

2.0'ın destekleyeceğini sanmıyorum, kendileri 2.1 diye açıklamış.
Anladım o halde kötü oldu ya, bu monitör çok hoşuma gitmişti HDR'da var, ama monitörün tüm özelliklerine tıklayıp baktığım zaman HDMI 2x 2.0 yazıyor. Farklı önerilere de açığım şimdiden yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Yine bu bütçe civarlarında.

Merhaba çok teşekkür ediyorum, 31.5 inç galiba daha da büyük olmalı, bu monitör HDMI 2.1 destekliyor mu acaba efenim?

Bütçeniz için bence de 2K ideal, minimum 144hz olacak şekilde seçebilirsiniz. Bu bütçedeki monitörlerdeki HDR'lardan fazla bir şey beklemeyin ama hiç olmamasından iyi tabii, yine de seçiminizi etkileyecek kadar önemli değil bence. Onun yerine VRR çok daha iyi olur, VRR dediğiniz şey monitör Hz ve oyun FPS farkından dolayı oluşan yırtılmaları azaltan ve görüntüyü daha istikrarlı yapan bir teknoloji. Ben kullanıyorum ve etkisi gerçekten büyük, eskiden ya Vsync ile input lag, ya da ekran yırtılmalı yüksek fps arasında seçim yapıyordum, artık VRR var o yüzden Vsync olmadan da fps ile hz eşitleniyor ve frameler çizilirken yırtılma oluşmuyor. Ben DP üzerinden kullanıyorum o yüzden HDMI'da nasıl çalışır bilmiyorum.

Bununki de HDMI 2.0.
Anladım yine de çok teşekkür ederim, yoksa da önemli değil iki MSI de çok hoşuma gitti eğer daha iyi bir seçeneğim yoksa ikisinden birini alacağım.

Oh PS5 için DP kullanılıyor mu? Söylediklerinizi anladım teşekkürler, VRR sadece PS5'te mi var yoksa PC'de de bu ayarı özelliği kullanabiliyor muyum acaba? PC için ben de DP kullanıyorum çünkü ekran kartıma ve monitöre bağlı, HDMI ise PS5 ve monitöre bağlı. Eğer bu iki MSI ürününde PS5'te VRR kullanabiliyorsam yani destekliyorsa o zaman hiç kasmayayım HDMI 2.1 destekli monitör için direkt ikisinden birini alayım biri 10K lira diğeri 11K. Yorumunuzu bekliyorum çok teşekkür ederim.

PS5'te DP kullanılmıyor.

PS5'te DP kullanılmıyor.
Evet biliyorum, o yüzden VRR kullanabilmem için ona uygun bir monitör almalıyım, PC için zaten DP var yani bu monitörler PC tarafında her şekilde işimi görür, ama PS5 için de VRR kullanabilmem için uyumlu bir monitör almak istiyorum şahsen 1 kere alayım tam olsun, sanırım VRR için ise HDMI 2.1 gerekiyor galiba maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…