Çok teşekkür ederim. Bir kaç monitör daha önerisi gelince aralarından seçme yaparak birini alacağım, ama bu MSI MAG QHD yani 1440P sanırım QHD oluyor gayet hoşuma gitti. Peki fark oluyor mu sizce gerçekten yani gözle görülür görüntü netleşmesi kalitesi falan PS5 ve PC için?. Teşekkürler.
Buna çok sevindim gerçekten, ve umarım daha iyilerine de sahip olabilirsiniz. Evet 4K henüz biraz fazla lüks olabilir, 1080P hem de 27 inçten geçiş yapacağım için bence 2K 27 inç her şekilde bana yeter diye düşünüyorum, hem PC'yi de çok zorlamamış olurum, profesyonel bir oyuncu değilim ilk defa böyle yüksek bütçeli ekipmanlara donanıma sahip olduğum için bunlar bile fazlasıyla iyi geliyor bana. Tabii ki 165-170 Hz almak istiyorum minimumda, 144'de olur. İlk mesajda gelen öneri 180Hz MSI MAG QHD IPS ve HDR400 özellikleri yazıyor, bir şey sormak istiyorum, PS5'teki VRR özelliği tam olarak nedir acaba ve bu monitör bu ayarı destekliyor mu acaba? HDR destekliyor sanırım çünkü HDR400 yazıyor zaten, ve PC'de de HDR ayarı var diye biliyorum eğer daha hoş oluyorsa açarım elbette hem PS5 hem PC için denerim açarak. PS5 için ayrıca VRR diye bir ayar var onu da otomatik yapınca destekleyen monitör veya televizyonda o zaman görüntüye çok faydası oluyor diyorlar, PS5 için görüntü iyileştirme ayarları tarzında hem Türkçe hem yabancı kaynaklardan videolar izledim, 120Hz, HDR ve VRR gibi ayarları otomatik yapınca o zaman destekleyen oyun ve monitörde görüntü kalitesi bayağı iyileşiyormuş zannedersem. Başka öneri yoksa bu MSI gayet hoşuma gitti ilk fırsatta almayı planlıyorum. Çok teşekkür ediyorum.