10.000 TL'ye QHD monitör önerisi

Aklımda olan bir model, ama VA Panel alsam renk gamı yüksek siyahlar daha iyi olmaz mı? Diğer renkler daha mı soluk kalır ya da ghosting sorunu mu olur ne dersiniz? Örneğin MSI G27CQ5 27" 1ms WQHD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Aklımda olan bir model, ama VA Panel alsam renk gamı yüksek siyahlar daha iyi olmaz mı? Diğer renkler daha mı soluk kalır ya da ghosting sorunu mu olur ne dersiniz? Örneğin MSI G27CQ5 27" 1ms WQHD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
G27CQ5 yeni cikti ve incelemesi yok, dolayisiyla yorum yapmam dogru olmaz.

Elde incelemesi olan 2K monitorlerden birisi MSI MAG 275CQRF-QD modelidir.

Bu da gecmis zamanda acmis oldugum yabanci kaynaktan alintiladigim rehberim;

En buyuk eksisi maksimum parlakligi dusuk ve ufak capli koyu tonlarda smearing olmasi. Maksimum parlakliginin 290cd olmasi seni rahatsiz etmeyecekse alabilirsin.

G27CQ5 yeni cikti ve incelemesi yok, dolayisiyla yorum yapmam dogru olmaz.

Elde incelemesi olan 2K monitorlerden birisi MSI MAG 275CQRF-QD modelidir.

Bu da gecmis zamanda acmis oldugum yabanci kaynaktan alintiladigim rehberim;

En buyuk eksisi maksimum parlakligi dusuk ve ufak capli koyu tonlarda smearing olmasi. Maksimum parlakliginin 290cd olmasi seni rahatsiz etmeyecekse alabilirsin.
Siz olsanız VA mı İps'mi tercih ederdiniz?

Siz olsanız VA mı IPS mi tercih ederdiniz?
275CQRF-QD'yi alirdim, begenmezsem iade eder G2724D'yi alirdim. VA paneli kontrasttan oturu daha cok seviyorum sahsi olarak, bu yuzden smearing ve ghosting bariz bir sekilde olmayan bir VA'yi hep kendime oncelik tutarim.

275CQRF-QD'yi alirdim, begenmezsem iade eder G2724D'yi alirdim. VA paneli kontrasttan oturu daha cok seviyorum sahsi olarak, bu yuzden smearing ve ghosting bariz bir sekilde olmayan bir VA'yi hep kendime oncelik tutarim.
Sağolun araştırmaya devam ediyorum. İPS olarak Lenovo Y27-30 kullandım ama arızalı çıktı ve arızasına birçok kişide de rastladım. Bu süreçler uzun sürdüğü için aldığım ürünün iyi bir ürün olmasını ve bana profesyonel edit işlerinde de az da olsa hitap etmesini istediğimden bütçeme göre renk derinliği yüksek 8bit+FRC gibi birşeyler bakıyorum aslında. Sağolun çok yardımcı oldunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı