Aklımda olan bir model, ama VA Panel alsam renk gamı yüksek siyahlar daha iyi olmaz mı? Diğer renkler daha mı soluk kalır ya da ghosting sorunu mu olur ne dersiniz? Örneğin MSI G27CQ5 27" 1ms WQHD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe![]()
Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
G27CQ5 yeni cikti ve incelemesi yok, dolayisiyla yorum yapmam dogru olmaz.Aklımda olan bir model, ama VA Panel alsam renk gamı yüksek siyahlar daha iyi olmaz mı? Diğer renkler daha mı soluk kalır ya da ghosting sorunu mu olur ne dersiniz? Örneğin MSI G27CQ5 27" 1ms WQHD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Siz olsanız VA mı İps'mi tercih ederdiniz?G27CQ5 yeni cikti ve incelemesi yok, dolayisiyla yorum yapmam dogru olmaz.
Elde incelemesi olan 2K monitorlerden birisi MSI MAG 275CQRF-QD modelidir.
![]()
MSI MAG 275CQRF-QD 27" 1 ms WQHD Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG 275CQRF-QD 27" 1 ms WQHD Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG 275CQRF-QD 27" 1 ms WQHD Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 10.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu da gecmis zamanda acmis oldugum yabanci kaynaktan alintiladigim rehberim;
Rehber: İnceleme: MSI MAG 275CQRF-QD 1440p 170 Hz VA monitör nasıldır?
Panel ve Arka Aydınlatma Bilgisi https://www.panelook.com/SG2701G02-2_CSOT_27.0_CELL_overview_59176.html Quantum Dot Edge LED dizilimine sahip bir arka aydınlatma kullanılmış. Bu arka aydınlatmaya da 165 Hz, native 8-bit ve a-Si TFT bir VA panel eşlik ediyor. Teorik kontrast değeri de 4000:1...www.technopat.net
En buyuk eksisi maksimum parlakligi dusuk ve ufak capli koyu tonlarda smearing olmasi. Maksimum parlakliginin 290cd olmasi seni rahatsiz etmeyecekse alabilirsin.
275CQRF-QD'yi alirdim, begenmezsem iade eder G2724D'yi alirdim. VA paneli kontrasttan oturu daha cok seviyorum sahsi olarak, bu yuzden smearing ve ghosting bariz bir sekilde olmayan bir VA'yi hep kendime oncelik tutarim.Siz olsanız VA mı IPS mi tercih ederdiniz?
Sağolun araştırmaya devam ediyorum. İPS olarak Lenovo Y27-30 kullandım ama arızalı çıktı ve arızasına birçok kişide de rastladım. Bu süreçler uzun sürdüğü için aldığım ürünün iyi bir ürün olmasını ve bana profesyonel edit işlerinde de az da olsa hitap etmesini istediğimden bütçeme göre renk derinliği yüksek 8bit+FRC gibi birşeyler bakıyorum aslında. Sağolun çok yardımcı oldunuz.275CQRF-QD'yi alirdim, begenmezsem iade eder G2724D'yi alirdim. VA paneli kontrasttan oturu daha cok seviyorum sahsi olarak, bu yuzden smearing ve ghosting bariz bir sekilde olmayan bir VA'yi hep kendime oncelik tutarim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.