10.000 TL'ye şehir içi bisiklet önerisi

JackCooper

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
INNO3D 3060
R5500
Gigabyte A520MH
Windows 10
Corsair Delta RGB
Gamebooster Fire Storm
Waizowl OGM Pro V2
Asus VG279QA
Logitech G733
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, boyum 183 ve planım 27 veya 29 jant bisiklet almak. Bahsettiğim şehir içi yollar kaldırımlar, tümsekli kaldırım/yollar falan. Renkli olmasını çok istemem yani beyaz/ siyah falan olsa olur benim için. Bütçem 10.000 TL.

Corelli Felix 2.3. Alalı bir hafta oldu. Mekanik disk frenleri var. 24 vites. 29 jant. Ben de mat siyah-kırmızı modeli var. Sıfırı internette 10.000 Tl falan ama ben sıfır olarak yüz yüze 11.000 Tlye aldım. Abartmıyorum tank gibi cidden ama dağ bisikleti diye geçiyor. Ancak bozuk yollarda iyi performans sergilediğini rahatlıkla söyleyebilirim. Sorun varsa sorabilirsin.

Corelli Felix 2.3. Alalı bir hafta oldu. Mekanik disk frenleri var. 24 vites. 29 jant. Ben de mat siyah-kırmızı modeli var. Sıfırı internette 10.000 Tl falan ama ben sıfır olarak yüz yüze 11.000 Tlye aldım. Abartmıyorum tank gibi cidden ama dağ bisikleti diye geçiyor. Ancak bozuk yollarda iyi performans sergilediğini rahatlıkla söyleyebilirim. Sorun varsa sorabilirsin.
Kron kadar kalitelimidir sence? Eskiden XC75'im vardıda taşınırken eski evin garajında kaldı hem jantlarıda küçüktü. Çok bisikletten anlamam ama kron rahattı.

Kron kadar kalitelimidir sence? Eskiden XC75'im vardıda taşınırken eski evin garajında kaldı hem jantlarıda küçüktü. Çok bisikletten anlamam ama kron rahattı.
Kronla aynı seviyede diyeyim ben sana. Kalite olarak çok fark yok. Ama ben tercihimi Corelliden yana yaptım. Sadece sorun mu dersin özellik mi dersin bilmiyorum ama bisikletin koltuğu ben nereye dönersem oraya dönüyor. Beni etkilemiyor ama sana nasıl gelir bilmem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı