Selim12377
Hectopat
Sadece not tutma, film izleme ve Office dosyalarını açıp düzenleyebilen bir tablet veya laptopa ihtiyacım var. Bütçem en fazla 10.000 TL. Önerisi olan var mı?
Sadece not tutma, film izleme ve Office dosyalarını açıp düzenleyebilen bir tablet veya laptopa ihtiyacım var. Bütçem en fazla 10.000 TL. Önerisi olan var mı?
Kalem desteği ve fiyat olarak uygun.Lakin internette çok olumsuz yorum gördüm.O yüzden şüphelendirdi.MatePad 11.5 2024 ya da 2025 alabilirsin. Kalem desteğide mevcut.
Kalem desteği ve fiyat olarak uygun. Lakin internette çok olumsuz yorum gördüm. O yüzden şüphelendirdi.
Sadece tablet alsam mantıklı lakin klavye,kalem alıcam.Onlarla 15 bin lira fiyat oluyor.Kral bütçeni birazcık daha arttırabilirsen 2.el temiz iPad 10.Nesil almanı öneririm. Hızlı ve çoğu işini rahatlıkla görür.
En sık yapılan eleştiri Google uygulamaları çalışmaması.Çalıştırsanda sorunlu deniyor.Ayriyetten sistemi çok yormayacak işlemler yapacaksan mantıklı deniyor.Ben kullanıyorum. Sorularını sorabilirsin.
En sık yapılan eleştri Google uygulamaları çalışmaması. Çalıştırsanda sorunlu deniyor. Ayrıyeten sistemi çok yormayacak işlemler yapacaksan mantıklı deniyor.
Peki iPad 10.nesil tercih eder miydin?Yoksa Matepad 11.5 kullanmaya devam eder miydin?MicroG ve Aurora Store ile sorunsuz kullanıyorum. Sistemi yorsamda sorun çıkmadı.
Gb*x kullananlar sorunlu diyor genelde.
Peki iPad 10.nesil tercih eder miydin? Yoksa MatePad 11.5 kullanmaya devam eder miydin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.