10.000TL 2K monitör önerisi

Merlicon

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Samsung S10E
Meslek
Öğrenci
Bilgisayar topluyorum. 2K güzel bir deneyim yaşatacak, renk şölenini bana büyük bir ekrandan yansıtabilecek. Oyunlarda keyifli zaman geçtirtecek. Ve uzun süre kullanabileceğim, yani kronik sorunu vs. olmayan bir PC monitör öneren bir yardımsever var mıdır?

Araştırdığım kadarıyla 2K 4K bir şey alınacaksa en az 32" öneriyorlar. Ki çözünürlüğü yükselttiğine deysin diye. Fiyatlar anormal pahalıymış. 4070S sistemi dün aldım, gönül istiyordu ki 4K olsun ama amanin dedim. Bir de IPS 32" tarzı bir şeyler arayınca çıkmaza girdim.

Teknik özelliklerde yazan piksel yoğunluğu, piksel aralığı, bit derinliği, tipik parlaklık gibi özellikleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Ayrıca bu monitörle karşılaştırmak gerekse ne dersiniz?

Son düzenleme:
Bilgisayar topluyorum. 2K güzel bir deneyim yaşatacak, renk şölenini bana büyük bir ekrandan yansıtabilecek. Oyunlarda keyifli zaman geçtirtecek. Ve uzun süre kullanabileceğim, yani kronik sorunu vs. olmayan bir PC monitör öneren bir yardımsever var mıdır?

Omen 27C en az ghostinglerden sahip olan 1000r VA panel bir monitör TR de varsa öneririm

hocam çok keyifli oynarsın fp asusun VG27AQ3A modeline bakabilirsin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı