01Asmodeus
Hectopat
Uzun bir deneyimim olmadı ama şuanlık memnunum diyebilirim. Bence fiyatına göre güzel bir monitör. Panel olarak VA olsa da ips’e yakın bir görüntü veriyor. Siyahlar ips’e göre çok çok iyi. Tepki süresi olarak yapılan testlerde iyi sonuçlar verdiğini gördüm. Hem hikayeli oyunlar hemde rekabetçi oyunlar için ideal. Dizi-film izlemeyi sevenler için akıllı TV özelliklerinin olması, dahili hoparlörünün vs. olması da gayet iyi. Zaten yıllar önce çıkan beğenilen ama bazı sorunları olan Samsung Odyssey G7’nin devamı niteliğinde bir cihaz. G7’nin panel Qled ve daha iyi. G6 ise VA. Buna karşın G6’da ise G7’deki yaşanan bazı kronik sorunlar çözülmüş gibi görünüyor.@Brave7 Hocam ayni urunu ben de aldim. Satici HB ve diger butun 3.parti ilanlarini kaldirmis 9.4 e kalmamisti. Ben de kendi sitelerinden pesin 9.999’a aldim urunden memnun musunuz. Fiyatini hak ediyor mu ?
Hocam umarım monitör sizin için ömürlük olur.Uzun bir deneyimim olmadı ama şuanlık memnunum diyebilirim. Bence fiyatına göre güzel bir monitör. Panel olarak VA olsa da ips’e yakın bir görüntü veriyor. Siyahlar ips’e göre çok çok iyi. Tepki süresi olarak yapılan testlerde iyi sonuçlar verdiğini gördüm. Hem hikayeli oyunlar hemde rekabetçi oyunlar için ideal. Dizi-film izlemeyi sevenler için akıllı TV özelliklerinin olması, dahili hoparlörünün vs. olması da gayet iyi. Zaten yıllar önce çıkan beğenilen ama bazı sorunları olan Samsung Odyssey G7’nin devamı niteliğinde bir cihaz. G7’nin panel Qled ve daha iyi. G6 ise VA. Buna karşın G6’da ise G7’deki yaşanan bazı kronik sorunlar çözülmüş gibi görünüyor.
Ürününüz hayırlı olsun, umarım sizde memnun kalırsınız . Bence 10k civarı bütçede alınabilecek en ideal monitörlerden birisi. Ek olarak şunu söyleyim diğer monitörler gibi tak çalıştır değil de biraz ayar isteyen bir cihaz. Geldiğinde samsungun sitesinden güncellemeyi indirip flash bellekle cihazı güncelleyin. İnternette optimize ayarlar var bazı kullanıcıların paylaştığı onlara da bakarak ayarlarsanız cihaz daha verimli oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.