Sağolun hocam konuya göz atacağım.Üçü de alınabilir, ben Samsung tercih etmiştim:
Samsung Odyssey G6 vs MSI G274QPX vs LG UltraGear 27GR83Q-B
Herkese selamlar, 2 tane 240Hz IPS panel monitör, fiyatları çok yakın: https://www.epey.com/monitor/karsilastir/898412-900814/lg-ultragear-27gr83q-b_msi-g274qpx/ Bir tane de VA panel: https://www.epey.com/monitor/samsung-odyssey-g6-27-ls27bg652euxuf.html %60 film %40 oyun ile geçiyor zamanım...www.technopat.net 
Aslında monitör tutucuyu bende düşündüm de masam monitör tutucu için maalesef uygun değil hocam.Bu ikiliyi alıp keyfinize bakabilirsiniz. NB F80'in fiyatı da çok güzel şu anda.
Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com North Bayou NB F80 17-30 inç LCD/LED Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz North Bayou NB F80 17-30 inç LCD/LED Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! North Bayou NB F80 17-30 inç LCD/LED Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı özelliklerini incele, 1.749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com 
Sağolun, gördüğüm kadarıyla İtopya'da şuan var ancak 1080p monitörmüş. 2K modellere bakıyorum.stokları olsa philips evnia 25m2n5200p önerirdim fakat satılmıyor sanırsam. başka modeli var mı bilmiyorum. ben çok memnunum.
Masamın kablo düzenleme deliğine NB F80’i takabileceğimi farkettim hocam. Samsung G6 siparişini verdim. 6 Taksitle beraber 9,4k yaptı. Fiyat olarak da iyi olduğunu düşünüyorum. Trendyolda sepette %8 indirim var. Almayı düşünenler olursa bakabilirler. Gelince gerekli testleri yaparım. Umarım sorunsuz bir ürün gelir.Bu ikiliyi alıp keyfinize bakabilirsiniz. NB F80'in fiyatı da çok güzel şu anda.
Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com North Bayou NB F80 17-30 inç LCD/LED Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz North Bayou NB F80 17-30 inç LCD/LED Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! North Bayou NB F80 17-30 inç LCD/LED Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı özelliklerini incele, 1.749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com 
Ayrıca hikayeli oyunlarda IPS'in kontrastı iyi olsada VA'nın siyahlarına rekabet edemez.
120hz'de tertemiz. 240hz'de oyun modunu kapatıp dener misiniz?Sağolun, gördüğüm kadarıyla İtopya'da şuan var ancak 1080p monitörmüş. 2K modellere bakıyorum.
Masamın kablo düzenleme deliğine NB F80’i takabileceğimi farkettim hocam. Samsung G6 siparişini verdim. 6 Taksitle beraber 9,4k yaptı. Fiyat olarak da iyi olduğunu düşünüyorum. Trendyolda sepette %8 indirim var. Almayı düşünenler olursa bakabilirler. Gelince gerekli testleri yaparım. Umarım sorunsuz bir ürün gelir.
@Smmmhunter
Hocam, monitör geldi kurulumunu yaptım bu fiyat bandı için gayet güzel bir monitör. Ölü Piksel ve ışık sızması gibi sorunlar yok ancak oyun modu açıkken 240 hz'de biraz ghosting var gibi geldi. Oyun modunu kapatınca 120 hz'de ghosting gözlemleyemedim. Ghosting testleri ekliyorum. Bir bakabilir misiniz?
240hz: Watch 240hz- Game mode | Streamable
120hz:Watch 120 HZ | Streamable
Oyun modunu kapatınca 120Hz'e düşüyor otomatik olarak, 240 Hz'de kullanılamıyor. Ek olarak Response time standart modda. Standart modun ghosting olmaması için daha ideal olduğunu okudum forumlarda. Sizce değişim talep etmeli miyim? Yoksa bu kadar ghosting VA panelde normal mi? Daha önce ips kullandığım için VA'ya çok aşina değilim.120hz'de tertemiz. 240hz'de oyun modunu kapatıp dener misiniz?
Monitör üzerinden bir ayar yaptınız mı? Bu arada kabul edilebilir ghosting var. Çok yok aslında.Oyun modunu kapatınca 120Hz'e düşüyor otomatik olarak, 240 Hz'de kullanılamıyor.
Reddit'te ya da diğer forumlarda okuduklarıma bakarak ideal ayarları yaptım hocam. Başka ek bir şey yapmadım. Aslında şuanlık beni rahatsız eden bir durum yok ama eğer değişim gerektirecek bir ghostingse değişime göndereyim diye sorayım dedim.Monitör üzerinden bir ayar yaptınız mı? Bu arada kabul edilebilir ghosting var. Çok yok aslında.