@Saykopat Amazondan alsın dediğiniz ürün, seçeneklerde "Ship to Turkey" seçili. ve "This item ships to Adana, Turkey." yazıyor bilgilendirmede, ancak sepete eklenince "Some of the items in your order cannot be shipped to the selected address. Please select a new address to see your estimated order total."
Bununla karşılaşan var mı aranızda ? Benim cüzdan siparişimde de aynısı oldu ve ama umursamayıp satın al dedim ve merak edip sorduğumda göndereceklerini problem olmadığını söylediler. Ürün de sorunsuz elime ulaştı. Ancak bunda vergi hesaplamasını görmem lazım. Dediğim gibi o yazı var hesaplama yok.
Yüksek fiyattan alacağım ne de olsa 300-500 önemli değil diyerek vazgeçmiştim aslında TR den almayı düşünüyordum. Bu yüzden bağlanıp sormadım ama bunu yaşayan var mı aranızda, üst düzey bir çok ekran kartında bu sorun oluyor hepsi için bağlanıp sormak da istemedim ?
Bu arada İstanbul'dan bir adresle de denedim. Sonuç aynı.
Ana bilgilendirmede "$649.99+ $130.40 Shipping & Import Fees Deposit to Turkey" bu da var ama sepette olmaması garip bazı ürünlerde bende böyle oluyor. TR ye gönderilmiyor olsa, zaten aramada çıkmaz ve ya orada gönderilir yazmaz. İlgilenme sebebim TR'den titan x fiyatına 980ti SLI yapabilmek
@Saykopat