10.000TL Asus Z170 Tabanlı Sistem Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Bir Deliden Fazlası
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 79
  • Görüntüleme 6.683
Harbiden ya ben neden öyle buldum hesabı şu an çözmeye çalışıyorum. :D Kafamdan hesaplasam tamam diyeceğim hesap makinasını kullandım. :D
Ama yine de TR fiyatından daha ucuza geliyor. Bence arkadaş oyuncu ekipmanlarından kısarak bu ekran kartlarını alsın.

Hatta sistemi aldığında kendisine G300S + Inca Mouse pad hediye edebilirim geçici olarak kullanabilir. :D

@Saykopat Amazondan alsın dediğiniz ürün, seçeneklerde "Ship to Turkey" seçili. ve "This item ships to Adana, Turkey." yazıyor bilgilendirmede, ancak sepete eklenince "Some of the items in your order cannot be shipped to the selected address. Please select a new address to see your estimated order total."

Bununla karşılaşan var mı aranızda ? Benim cüzdan siparişimde de aynısı oldu ve ama umursamayıp satın al dedim ve merak edip sorduğumda göndereceklerini problem olmadığını söylediler. Ürün de sorunsuz elime ulaştı. Ancak bunda vergi hesaplamasını görmem lazım. Dediğim gibi o yazı var hesaplama yok.

Yüksek fiyattan alacağım ne de olsa 300-500 önemli değil diyerek vazgeçmiştim aslında TR den almayı düşünüyordum. Bu yüzden bağlanıp sormadım ama bunu yaşayan var mı aranızda, üst düzey bir çok ekran kartında bu sorun oluyor hepsi için bağlanıp sormak da istemedim ?
Bu arada İstanbul'dan bir adresle de denedim. Sonuç aynı.

Ana bilgilendirmede "$649.99+ $130.40 Shipping & Import Fees Deposit to Turkey" bu da var ama sepette olmaması garip bazı ürünlerde bende böyle oluyor. TR ye gönderilmiyor olsa, zaten aramada çıkmaz ve ya orada gönderilir yazmaz. İlgilenme sebebim TR'den titan x fiyatına 980ti SLI yapabilmek @Saykopat

Son düzenleme:
@Saykopat Amazondan alsın dediğiniz ürün, seçeneklerde "Ship to Turkey" seçili. ve "This item ships to Adana, Turkey." yazıyor bilgilendirmede, ancak sepete eklenince "Some of the items in your order cannot be shipped to the selected address. Please select a new address to see your estimated order total."

Bununla karşılaşan var mı aranızda ? Benim cüzdan siparişimde de aynısı oldu ve ama umursamayıp satın al dedim ve merak edip sorduğumda göndereceklerini problem olmadığını söylediler. Ürün de sorunsuz elime ulaştı. Ancak bunda vergi hesaplamasını görmem lazım. Dediğim gibi o yazı var hesaplama yok.

Yüksek fiyattan alacağım ne de olsa 300-500 önemli değil diyerek vazgeçmiştim aslında TR den almayı düşünüyordum. Bu yüzden bağlanıp sormadım ama bunu yaşayan var mı aranızda, üst düzey bir çok ekran kartında bu sorun oluyor hepsi için bağlanıp sormak da istemedim ?
Bu arada İstanbul'dan bir adresle de denedim. Sonuç aynı.

Ana bilgilendirmede "$649.99+ $130.40 Shipping & Import Fees Deposit to Turkey" bu da var ama sepette olmaması garip bazı ürünlerde bende böyle oluyor. TR ye gönderilmiyor olsa, zaten aramada çıkmaz ve ya orada gönderilir yazmaz. İlgilenme sebebim TR'den titan x fiyatına 980ti SLI yapabilmek @Saykopat

Amazon yaklaşık %18-19 vergi alıyor. Kendiniz de hesaplayabilirsiniz, fiyatın oynayacağını sanmam. Eğer sipariş oluşuyorsa, ürün gelecekse bir sorun yok demektir.

Ekleme: 980 Ti fiyatına Titan X sahibi de olabilirsiniz. Sanaltech'in yurt dışı yavaş kargo seçeneklerine bakın derim. Fazla öneriden zarar gelmezmiş. :)

Son düzenleme:
Az önce sordum bana bunu amazon tarafından satılanı alamazsınız dediler. Aynı ülkeden başka insanların siparişinde aynı problem olmuyor dememe rağmen bu seçenek diğer satıcılar Türkiye'ye yolladığı için sizde öyle görünüyor diyorlar. Çok saçma çünkü altta "Ships from and sold by Amazon.com. Gift-wrap available." da yazıyor. İtiraz da fayda vermedi. 980ti fiyatına Titan X almak ya da Titan X fiyatına 2 980ti almak için biraz daha kurcalayayım ben en iyisi. Olmadı gönder derim, ürün kendi sayfasında vergisini hesaplıyor sepete eklemeden önce. Zaten gönderemezlerse para iadesi yapıyorlar. Teşekkürler @Yusuf Ensar Ertan

• Corsair RM Series 1000 Watt ATX/EPS 80PLUS Gold-Certified Power Supply - CP-9020062-NA RM1000
  • Seagate 2TB Desktop HDD SATA 6Gb/s 64MB Cache 3.5-Inch Internal Bare Drive (ST2000DM001)
  • ASUS GeForce 6GB 384-Bit GDDR5 Graphics Cards STRIX-GTX980TI-DC3-6GD5-GAMING x2
  • Corsair Dominator Platinum Series 16GB (4 x 4GB) DDR4 DRAM 3000 MHz C15 Memory Kit
  • Corsair Obsidian Series Black 450D High Airflow Mid-Tower Computer Case CC-9011049-WW
  • Samsung 850 EVO 250 GB M.2 SSD (MZ-N5E250BW)
  • Corsair Hydro Series H100i GTX High Performance Liquid CPU Cooler CW-9060021-WW
  • Subtotal (8 items): $2,036.35
  • Total savings: $728.86
Amazon üzerinden bu fiyata alsam bana ne kadara gelir?

Intel Skylake Core i7 6700K 4.0 GHz 8 MB LGA 1151p
Asus Z170 Pro Gaming DDR4 3400MHz S+V+GL+16X 1151
Corsair 16(2x8GB) 2400MHz DDR4 CMK16GX4M2A2400C14R
Asus VGA STRIX-GTX980TI-DC3OC-6GD5-GAMING 6G 384B
Seagate 1 TB 7200RPM 64MB SATA3 ST1000DM003
120GB SAMSUNG MZ-N5E120BW 850 EVO M.2 540/500 MB/s
Corsair Obsidian 450D Mid-Tower PC KASA ( PSU YOK )
Corsair Builder CX 750W 80+ BRONZE 12cm Fanlı PSU
Asus 27 PG278Q LED Oyuncu Monitörü 1 ms Siyah
Corsair Hydro H100i (Su Soğutma) Extreme Performance CPU soğutucusu

Amazondan almak için 1500 euro ve 30 kg sınır olabilir, bunu bir araştırın.
Ayrıca hepsini eklediğinizde size kargo ve vergi fiyatını gösterir amazon. Bunları da ödeyerek satın alırsınız. Bir hesap açıp adres girip kargo ve vergiyi hesaplayabilirsiniz.

Burada bu konuyla ilgili bilgi var, ekstra vergiye girebilir 1500 euro üstü.

İşlemciyi, anakartı, RAM'i, PSU'yu buradan satın alın. Özellikle ilk üçünü Amerika'dan alınca daha ucuza gelmeyecek. PSU için önerebileceğim çok kaliteli bir ürün mevcut. Monitörü şahsen yurt dışından görmeden almam. Daha ucuza geliyordur muhtemelen bakmadım fiyatına. Sadece ekran kartını bile oradan sipariş verseniz yeterli düzeyde kâra geçmiş olacaksınız.

Ga
İşlemciyi, anakartı, RAM'i, PSU'yu buradan satın alın. Özellikle ilk üçünü Amerika'dan alınca daha ucuza gelmeyecek. PSU için önerebileceğim çok kaliteli bir ürün mevcut. Monitörü şahsen yurt dışından görmeden almam. Daha ucuza geliyordur muhtemelen bakmadım fiyatına. Sadece ekran kartını bile oradan sipariş verseniz yeterli düzeyde kâra geçmiş olacaksınız.
Türkiye içinde garantisi olacak mı?

Bütün parçaları oradan satın almayı gözüne kestiren biri aslında bu soruyu sormazdı diye düşünüyorum. :) Alacağınız ekran kartı firmasıyla destek üzerinden görüşürseniz bu konuya kesin cevap alabilirsiniz. Hangi markaların Türkiye desteği var tam bilmiyorum. MSI 1 yıl global garanti veriyor diye bir yazı okumuştum. Gerçek midir emin değilim. Sistem için alacağım ekran kartı da Amazon üzerinden MSI 980 Ti Sea Hawk olacak nasipse. Diğer bütün 980 Ti modellerinden daha performanslı, OC potansiyeli yüksek ve hepsinden soğuk çalışıyor. Malum işin içinde su soğutma olunca durum böyle. Almayı planladığınız kartın firmasıyla görüşmek en doğru seçim olacaktır. PSU modelini de yazmamışım, Seasonic X-650, X-850 modellerinden birini seçebilirsiniz. Görüp görebileceğiniz en performanslı ürünlerden biridir. X-650 modeli 980 Ti için yeterli. 970 SLI için de yeterli. X-850 modeli de 980 Ti SLI için yeterli. Bunu Amazon'dan almayı planlıyordum ama yakın zamanda Türkiye'ye de geldi. Ve fiyat farkı neredeyse yok gibi. Diğer PSU'lara göre biraz tuzlu ama ekran kartından artacak parayı bu iki üründen birine yatırmakla çok memnun kalacaksınız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı