M MustFeeling Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 756 Çözümler 3 10 Mart 2025 #31 bluerr dedi: Fiyatına göre iyiydi evet. Stokta 2 tane gözüküyor şu an. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Stoklara tekrar gelebilirmiş takip edicem bakalım. bluerr dedi: Fiyatına göre iyiydi evet. Stokta 2 tane gözüküyor şu an. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Monitörü 8400 e aldım hocam 1 adet stok görünüyordu çöktüm hemen. Ölü piksel muhabbeti çok varmış ama sorun değil iade ederim. Son düzenleme: 10 Mart 2025
bluerr dedi: Fiyatına göre iyiydi evet. Stokta 2 tane gözüküyor şu an. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Stoklara tekrar gelebilirmiş takip edicem bakalım. bluerr dedi: Fiyatına göre iyiydi evet. Stokta 2 tane gözüküyor şu an. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Monitörü 8400 e aldım hocam 1 adet stok görünüyordu çöktüm hemen. Ölü piksel muhabbeti çok varmış ama sorun değil iade ederim.
B BrahiRaBe Centipat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #32 Kullanıcı yorumlarına bakmadım ancak kağıt üstünde gayet iyi bir monitör olmasına karşın benim paylaştığım monitör yine kağıt üstünde daha iyi. Buna rağmen kimsenin kâle almaması şaşırttı açıkçası, İyi forumlar arkadaşlar.
Kullanıcı yorumlarına bakmadım ancak kağıt üstünde gayet iyi bir monitör olmasına karşın benim paylaştığım monitör yine kağıt üstünde daha iyi. Buna rağmen kimsenin kâle almaması şaşırttı açıkçası, İyi forumlar arkadaşlar.