10.000TL monitör önerisi

Bütçe
10.000

Satın alacağın linki ve inceleyeceğin linki bıraktım hocam ben alalı 1-2 hafta oluyor gayet memnunum. Marka model araştırırken bu model gönlüme yattı ancak bir baktım resmi satış yerlerinde stoklarda yok bazı yerlerde satıyorlar ancak "1 adet ölü piksel vardır" gibisinden uyarı geçebiliyorlardı bir de fiyatı 11.500-12.000 bandı değişiyordu sana attığım linkten yenilenmiş ürün kapsamında 2.5 yıl garanti ile satın aldım (normal cihazda 3 yıl garanti var sen de bir sorarsın garanti işini). Site MSI yetkili satış yeri ben emin olamadığım için distribütörleri Penta teknolojiyi arayıp teyit ettirdim sen de kontrol sağlayabilirsin. Direkt sorunlu olarak gönderilecek cihazdansa en azından MSI tarafından yenilenmiş ürünü almak bana daha güvenilir hissettirdi elbette yenilenmiş olmasını istemeyebilirsin. Ayrıyeten ölü piksel muhabbetinde 3 ve 3ün altında ölü piksel olursa iade sağlayamayacaklarını belirttiler bunu da yetkili servisleri ServisPoint'i arayıp sordum. Alternatif olsun diye atıyorum şimdiden alacağınız cihaz hayırlı olsun güle güle kullanın.

2K da kullanilabilecek bir kart evet. Hem 1080p de hem 2K da rahatça kullanilir.

4060 Ti 2K da kullanılamayacak bir kart ama, 6700XT 2K da kullanılabilecek demişsiniz de saçma olmuş bu kısım. Her şey VRAM değil 4060 ti>6700XT kas gücü olarak. Yani 6700XT'nin 2K oynattığı yerde 4060 Ti at koşturur, zaten yeni oyunlar zorunlu RT ile gelmeye başladı. Mesela AC shadows lumen kullanıyor. Yeni ındıana jones oyununda RT zorunlu geliyor. NVIDIA bu konuda AMD'den fersah fersah üstün.

VA panel ve ghosting sorunlu seri. Alinmaz.

Önerdiğim ghosting sorunlu değil.

G4 serisindede var o sorun ozellikle VA panellerde. G5 serisi ile onune gecildi daha cok.

G5 serisi de ghosting sorunlu. Ayrıca Black smearing performansları da kötü. Alınabilir modeller G6 ve üstü.

4060 Ti 2K da kullanılamayacak bir kart ama, 6700XT 2K da kullanılabilecek demişsiniz de saçma olmuş bu kısım. Her şey VRAM değil 4060 ti>6700XT kas gücü olarak. Yani 6700XT'nin 2K oynattığı yerde 4060 Ti at koşturur, zaten yeni oyunlar zorunlu RT ile gelmeye başladı. Mesela AC shadows lumen kullanıyor. Yeni ındıana jones oyununda RT zorunlu geliyor. NVIDIA bu konuda AMD'den fersah fersah üstün.

Önerdiğim ghosting sorunlu değil.

G5 serisi de ghosting sorunlu. Ayrıca Black smearing performansları da kötü. Alınabilir modeller G6 ve üstü.
Kas gücü olarak RX6700XT> 4060 Ti değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı