10.000TL monitör önerisi

Bütçe
10.000
G6 G65B al geç o zaman.
Harbiden kral bi monitörmüş ya onu alacağım. Teşekkür ederim ama yorumlarda ghosting probleminden bahsetmiş birileri ne derecede ghosting var acaba?

İlla Full HD monitör mü atmak zorundayım?
Benim tavsiye almak istediğim konu bu yöndeydi tabii siz farklı şeyler atmak istediyseniz ne diyeyim :D

@235742 Hocam peki Ps5 pro falan alabilme ihtimalim de var 4k destekliyor diyorlar da bana 2k da yeter acaba 2k da 27' veya daha fazla büyüklük sunan güzel bir monitör öneriniz var mı? SAMSUNG LS32DG802SUXUF 32 inç 0.03 ms 240 Hz 4K UHD Monitör Gri Fiyat & Özellik | MediaMarkt Bunu önermişler ama nasıldır bilemiyorum.

Son düzenleme:
Benim tavsiye almak istediğim konu bu yöndeydi tabii siz farklı şeyler atmak istediyseniz ne diyeyim :D

@235742 Hocam peki Ps5 pro falan alabilme ihtimalim de var 4k destekliyor diyorlar da bana 2k da yeter acaba 2k da 27' veya daha fazla büyüklük sunan güzel bir monitör öneriniz var mı? SAMSUNG LS32DG802SUXUF 32 inç 0.03 ms 240 Hz 4K UHD Monitör Gri Fiyat & Özellik | MediaMarkt Bunu önermişler ama nasıldır bilemiyorum.
Attığın monitör iyidir. Harici hoparlörün varsa ve 27inc olması sorun olmazsa g8 g81sf'nin 27 inc olanına da bakabilirsin. Yeni nesil qd-oled panel kullanıyor. Önceki nesile göre yanmaya 2 kat daha dayanıklıymış

Ben tam bilmiyorum tabii ki oled kısmını. @bluerr daha çok yardımcı olabilir o kısımda

Attığın monitör iyidir. Harici hoparlörün varsa ve 27inc olması sorun olmazsa g8 g81sf'nin 27 inc olanına da bakabilirsin. Yeni nesil qd-oled panel kullanıyor. Önceki nesile göre yanmaya 2 kat daha dayanıklıymış

Ben tam bilmiyorum tabii ki oled kısmını. @bluerr daha çok yardımcı olabilir o kısımda
maalesef harici hoparlörüm yok ki zaten bu monitör falan da bütçemi aşıyor bir tık acaba 4 değil de 2k bir monitör mü baksam diyorum ps5 pro için.

G6 G65B al geç o zaman.
Hocam son karar olarak bunu alıcam ama şöyle bir şey var ışıklı ortamda ekran belli olmuyor diyorlar. Bu benim için sorun çünkü sürekli ışık olması gerekiyor odada. Sorun yaratır mı acaba?

Birde bunun 32 inç olan versiyonu alınır mı arada 2k fark var.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı