10.000TL monitörsüz sistem önerisi

Bütçe
10000

İçinde bomba var bu bilgisayarın (!) PSU ani voltajda bilgisayar çöp olur alacağım diyorsanız daha kaliteli PSU almanızı öneririm.

Gerçekten mükemmel bilgisayar. Ve bir şey soracağım Intel Core i3 12100 mü daha performanslı olur yoksa i5 10400 mü hocam.

i3 12100F daha performanslı.

Bu PSU pek iyi değil, giriş seviyesi. Bunu alması daha mantıklı olur.

Son düzenleme:

PC'dekı parcalara baktıgımda bayağı ıyı gozukuyor ama tum parcaları lısteleyıp fıyat baktıgımda 11.500 TL gıbı fıyatlar cıkıyor anlayamadım.

PC'dekı parcalara baktıgımda bayağı ıyı gozukuyor ama tum parcaları lısteleyıp fıyat baktıgımda 11.500 TL gıbı fıyatlar cıkıyor anlayamadım.

Kasa ve PSU hariç her şeyi güzel tabii ki alacaksanız PSU'yu mutlaka değişin yoksa ani voltaj yükselmesinde sisteminiz zarar görebilir belki PSU'dan yanık kokusu çıkabilir.

Hocam hazır sistemlerin avantajı zaten böyle ucuz olması ama şahsen bunu önermem PSU ve Kasa cidden çok kötü. Şu sistemi alabilirsiniz.
Kasayı 10 TL farkla Mesh
İşlemciyi i3 12100F ya da i5 11400F(i5 11400F oyun performansında biraz geri kalsa da genel anlamda daha iyi.)
Ekran kartını 6500 XT
Rami 8x2
SSD yi isteğe bağlı 512 yapabilirsiniz. 10808 TL tutuyosa bir sorun yoktur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı