10.000TL motosiklet önerileri

Başlangıç motoru olarak sakın Megelli alma arkadaşın dediği gibi çok fazla titriyor. Görünüş olarak bilmeyen insalar 600'lük sanabilir ama iyi bir deneyim yaşamazsın.
 
CBR250 de mi olmuyor... Dediğin gibi Regal iyi hoş da ben hiç duymadım, duymasam bile o kadar da sağlam motorları var mı ki ? Ehliyet olayına girmişsen sürmeyi de az çok biliyorsundur. Yakın çevrende araştır CBR 125, 125R, 250 kullanan var mı ? Bir kaç tur at ama gazlamadan, sadece trafikte aralardan geçermişçesine küçük manevralar vs. Bu senin karar vermene yardımcı olur bence.
( büyük bir ihtimalle)
 
Dün Marmara Üni'de bir motor gördüm, CBF650 sanırsam. Mesela onu müthiş derecede çok beğendim :) Alttan görünen gümüş borular falan felaket havalıydı. Sadece 33.000TL'cik.

CBR250'yi ikinci el almayı da düşünüyorum aslında ancak sıfır CBR125 de fena bir tercih olmaz herhalde. Neticede yeni motorlarla tanışmadan önce CBR125 hayal ediyordum.

Aynı gün caddede Ducati | HYPEBEAST de gördüm, arabadan atlayıp asfaltta sürünesim geldi gerçekten. Hayaller ve hayatlar :)
 
Ben hala öyle zannediyorum yakışıklı bi' motor gerçekten.
Sesini duysan öyle demezdin :) 4 silindir motor ile tek silindir motor arasında ses anlamında çok ciddi fark var. Tek silindir 125CC makinelerden bu yüzden haz etmiyorum.
 
Geçenlerde uğradım bir mağazaya, Regal Raptor motorlardan falan vardı girişte. Şu tarz şeyleri falan sordum, sağolsun soğuttular yeni başladığım için.
2,900TL fiyata nostalji tarzı skuter önerdiler ancak elbette hoşuma gitmedi. Fena motor değil ancak istediğim şey trafikte ve çevrede saygı görmek.
Scooter kullanan adamı insan yerine bile koymuyorlar trafikte, bisiklet sürdüğüm için biliyorum.
Cooper'ın acayip bir havası var bana göre. Sorduğum 5 kişiden 4'ü beğenmese de ben çok haz ediyorum.

20160331_162806.jpg
20160331_162757.jpg
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı