10.000TL ofis koltuğu önerisi

Bütçe
10000

Merigold

Kilopat
Merhaba dostlar, Hawk ve Zio'nun oyuncu koltuklarını kullandıktan sonra artık oyuncu koltuklarının tamamen yalandan ibaret boşa para verilen şeyler olduğunu anladım. Ve kimseye tavsiye etmiyorum. Şu an bu fiyat bandında IKEA markus almayı düşünüyorum. Gerçekten rahat ve parasını hak eden bir koltuk öneriniz varsa duymayı çok isterim.

Merhaba dostlar, Hawk ve Zio'nun oyuncu koltuklarını kullandıktan sonra artık oyuncu koltuklarının tamamen yalandan ibaret boşa para verilen şeyler olduğunu anladım. Ve kimseye tavsiye etmiyorum. Şu an bu fiyat bandında IKEA markus almayı düşünüyorum. Gerçekten rahat ve parasını hak eden bir koltuk öneriniz varsa duymayı çok isterim.

Acaba hangi modelleri kullandınız? Merak ettim.

Bende Hawk Fab V1 kullanıyorum gerçekten oyuncu koltukları tamamen şov ve başta rahat gelmesine rağmen ilerleyen zamanlarda bende fazla şekilde bel ağrısı yapmaya başladı hiç rahat gelmiyor.

IKEA markus ben kullanıyorum memnunum. Sadece bir süre sonra gıcırtı yapıyor. Yağlamayı unutmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı