10.000TL Sistem Kurulumu

Sinerji'yi ısrarla tavsiye ediyorum, o monitörün fiyatının neden o kadar ucuz olduğunu ben de anlamadım. Monitör 5 MS de olur, 1 MS de olur. Arasındaki farkı gerçekten anlayamazsın. Bu monitöre güvenmediysen 1080P 144 HZ monitör de alabilirsin. Grafiğe mi, oynanışa mı önem veriyorsun? 120 HZ'de oynamak gerçekten fark ediyor. Tercih senin.
Kargo süresi ve garanti konsun da sinerji nasıl? Sıkıntı yaşadığımda tamiri, geri göndermesi, garantisi nasıl?

Kardeşim sana mis gibi bir pc kurdum istersen bunu al.kendi yazdığın donanımdan daha iyi :)
Extended PC.png

Kardeşim sana mis gibi bir pc kurdum istersen bunu al.kendi yazdığın donanımdan daha iyi :) Eki Görüntüle 136144
Teşekkür ederim. Bayağı yakın bir sistem olmuş ancak neden z170 yerine x99 tercih ettiğimi ilk mesajımda söyledim. Ve ben kasadan kıstığım parayı senden farklı olarak işlemci soğutucu ve ram e harcadım ki neden rami yüksek tuttuğumda mevcut ilk mesajda. Bundan farklı olan bir nokta ise verdiğim 10.000tl bütçeye monitör dahil. Yani senin verdiğin kasayı ve güç kaynağını bu yüzden kullanamam. Yinede teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı