qu4ster
Decapat
Ben öyle biliyordum yanlışsam düzelmiş oldum teşekkürler.Saf güçte ve teknoloji olarak 3060 önde diyorlardı ama fiyattan karşılaştırılıyordu hep. Saf güçte RX6600 daha mı iyiymiş?
Ben öyle biliyordum yanlışsam düzelmiş oldum teşekkürler.Saf güçte ve teknoloji olarak 3060 önde diyorlardı ama fiyattan karşılaştırılıyordu hep. Saf güçte RX6600 daha mı iyiymiş?
Herşey kas gücü değil. ARC 750'nin de kas gücü 3060'tan daha güçlü ama yazılımı yüzünden bazen 3060'tan hatta ve hatta RX6600'ün gerisinde kalıyor. Burada ise kas gücü bakımından neredeyse eşit gibiler. AMD Radeon RX 6600 vs Nvidia GeForce RTX 3060: What is the difference?Saf güçte ve teknoloji olarak 3060 önde diyorlardı ama fiyattan karşılaştırılıyordu hep. Saf güçte RX6600 daha mı iyiymiş?
Her şey kas gücü değil. Arc 750'nin de kas gücü 3060'tan daha güçlü ama yazılımı yüzünden bazen 3060'tan hatta ve hatta RX6600'ün gerisinde kalıyor. Burada ise kas gücü bakımından neredeyse eşit gibiler. AMD Radeon RX 6600 vs Nvidia GeForce RTX 3060: What is the difference?
Evet kesinlikle. Yani size şu aşağıdaki videoyu izlettirmem sizin için yeterli bir cevap olacaktır.Yani yazilim da performans artiriyor? DLSS falan saymiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.