10.000TL sistem toplama

Kaliteli parçalar derken kastınız nedir?
Attığımız sistemde olan bileşenler kaliteli zaten.

Yani MSI ve Corsair'in en iyi parçalarını seçmeye çalıştım. Çünkü çok uzun süre açık kalacak ve çok uzun süre kullanılması lazım. Günlük en az 7-8 saat açık kalacak ve 2-3 saati CAD/CAM programları için kullanılacak.

Ha tabii MSI ve Corsair çöp bir markaydı değil mi? Çok teşekkür ediyorum. Hemen çöp olmayan bir sistem toplamaya gidiyorum.
Çöp=MSI=Corsair.

Sorularıma cevaplarsanız sevinirim.
Aynen kardeşim çöp. Marka kötü mü dedim? Böyle sistem toplayacağına daha iyisini toplanır demek istedim her neyse.

Aynen kardeşim çöp. Marka kötü mü dedim? Böyle sistem toplayacağına daha iyisini toplanır demek istedim her neyse.

Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Ucuza GTX 1660 Ti'li sistem vardır pahalıya GTX 1660 Ti'lı sistem vardır. Yani her şeyin ucuzu toplanmak zorunda değil.

@Oktay Usta fiyatı fazla olunca kaliteli olmuyor, mesela B460 anakarta 1200 lira vermeye hiç gerek yok, bu kalite değildir.

@RPM 'in attığı sistemde kalitesiz olan ne? Adam B550 anakart bile koymuş daha ne yapsın anlayamadım, üstüne üstlük MSI 2060 Super önermiş. Kasa desen MSI, güç kaynağı gayet kaliteli, RAM'i RGB, SSD'si sizinki ile aynı fakat ismi farklı.

Ha tabii MSI ve Corsair çöp bir markaydı değil mi? Çok teşekkür ediyorum. Hemen çöp olmayan bir sistem toplamaya gidiyorum.
Çöp=MSI=Corsair.

Sorularıma cevaplarsanız sevinirim.
Bu agresiflik nedir? Sisteminde kalitesiz parça kullanılmamış, sadece daha iyisi toplanılır denilmiş ki doğru. Böyle çocuk gibi davranacaksan niye konu açtın?

@Oktay Usta fiyatı fazla olunca kaliteli olmuyor, mesela B460 anakarta 1200 lira vermeye hiç gerek yok, bu kalite değildir.

@RPM 'in attığı sistemde kalitesiz olan ne? Adam B550 anakart bile koymuş daha ne yapsın anlayamadım, üstüne üstlük MSI 2060 Super önermiş. Kasa desen MSI, güç kaynağı gayet kaliteli, RAM'i RGB, SSD'si sizinki ile aynı fakat ismi farklı.
Ryzen istemiyorum. RTX 2060 fazla gelir bize.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı