10.000TL tablet tavsiyesi

• Konuyu başlatan Luvyan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 105
Yer
Almanya Münih
Daha fazla  
10.000TL veya altına olması lazım. Üstüne çıkarsam zaten MatePad 11.5 alırım. Ders amaçlı kullanacağım için kalemi olması yeterli. Taksit ile almak istediğinden Hepsiburada ve Trendyol tarzı yerlerden alacağım. Normalde Lenovo M11 aklımdaydı fakat fiyatı 12.000 civarına dayanmış ve hiç mantıklı gelmiyor çünkü amacım sadece PDF üzerine yazı yazmak ve video izlemekten ibaret.

Not: 10.000TL altına tablet bulmanın zor olduğunu biliyorum, belki gözümden 1 2 model kaçmıştır umuduyla konuyu açma fikrine vardım.

MatePad 11.5 alıp kalemi sonradan halletmeye çalışmak en mantıklısı olur bence. Paket olarak almak kadar uyguna gelmese de en uygunu bu gibi duruyor. Normalde Teknosa'da da vardı ama bunların aksine maksimum 3 taksit imkanı bulunuyordu. Bu yüzden eklemedim.

MatePad'i alıp kalemi sonradan halletmeye çalışmak en mantıklısı olur bence. Paket olarak almak kadar uyguna gelmese de en uygunu bu gibi duruyor. Normalde Teknosa'da da vardı ama bunların aksine maksimum 3 taksit imkanı vardı. Bu yüzden eklemedim.

Böyle hem PaperMatte olmayanı almış olurum hem de kalem ile 13-15k arasına patlamış oluyor. Sonradan ekleme gibi bir durumla uğraşmak istediğim yok, başta yazdığım gibi üstüne çıkarsam MatePad 11.5 alırım diye ama istemiyorum. 🙂

Böyle hem PaperMatte olmayanı almış olurum hem de kalem ile 13-15k arasına patlamış oluyor. Sonradan ekleme gibi bir durumla uğraşmak istediğim yok, başta yazdığım gibi üstüne çıkarsam MatePad 11.5 alırım diye ama istemiyorum. 🙂
O zaman ya bekleyip ya da zorlayıp alma taraftarıyım. Bende bulamadım 10K civarı düzgün bir model. 2. elde güzel bir şey bulanabilir belki. 2024 versiyonu bir ara 6K civarında gezip duruyordu. Keşke o ara alsaydın. Kendi uyumlu kalemi ile birlikte yine daha uyguna gelirdi.

O zaman ya bekleyip ya da zorlayıp alma taraftarıyım. Bende bulamadım 10k civarı düzgün bir model. 2. elde güzel bir şey bulanabilir belki. 2024 versiyonu bir ara 6K civarında gezip duruyordu. Keşke o ara alsaydın. Kendi uyumlu kalemi ile birlikte yine daha uyguna gelirdi.

Çoğu cihaz 2 ayda tükenmiş veya fiyatları uçmuş anlamadım ne olmuş böyle, Lenovo M11 kalem dahil 8000TL'den 12000e fırlamış mesela. X9a veya X9 yakalarsam uyguna kalem dahili 7000 8000 civarına kapatabilirim gibime geliyor.

1700TL ek kalem almam lazım, 2.elde 1000TL veya altına olsaydı alırdım ama maalesef.
Hocam üstüne biraz daha koyup Honor Pad V9 düşünebilirsin. Ben 17k ya aldım ama 10k da doğru dürüst tablet yok maalesef. Bu tabletin içerisinden kalem ve kılıf da çıkıyor. Xiaomi Pad 7'nin kalem stoğu yok türkiyede. Huawei google ambargosuyla batırdı. Bence Honor mantıklı paket olarak

İkinci el MatePad 11 2023 bakabilirsin. Genelde tam takım halinde bütçenin altında bulunabiliyor. Şanslıysan 8GB RAM'li modelini denk getirebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı