- Makaleler
- 3
Daha fazla
Geçmiş olsun, yanlış olmasın ama yapılabilecek en kötü tercihlerden birisi olmuş. Hem görünüş, hem malzeme kalitesi hem de özellik olarak daha düşük bir cihaz almışsınız. Her seferinde optimize ediliyor demeniz komiğime gitti, Samsung gibi senede 100 tane model çıkaran firmalar optimizasyona asla uğraşmıyor içinde gelen 30 tane bloatware uygulama da bunun göstergesi. Tam tersi daha az modeli olan firmalar optimizasyon yapıyor, NothingOS ile UFS 2.2 olan telefon optimizasyon sayesinde UFS 3.1 olan başka bir cihazdan daha hızlı dosya aktarımı yapabiliyor.Ben Redmi önermiyorum hocam önerinizi kötü de demiyorum ama bütçe 10 bin belirtilmiş biraz arttırıp NP1 alacağına Samsung Galaxy A26 çok güzel bir tercih olur bende öyle yaptım NP1 alacaktım son anda A26 aldım aşırı memnunum 120Hz kamerasıda güzel Tasarımda hoş. Exynos 1380 var ama fazla oyun oynamam ki konu sahibine aynı her gelen güncellemede işlemciyi biraz daha optimize ediyorlar NP1 karşısında nimet gibi.
Marka tercihiniz varmı?
Zaten bu işletim sistemi tercih sebebiydi benim için ve 2 sene geçtikten sonra doğru karar verdiğimi anladım. Bir yandan da bu sene içinde yine A20 serisi bir telefonun kasıntılarıyla uğraştık bir tane de A55'i servise yolladık ekran durduk yere bozulup telefon açılmayınca. Elimizdeki hem NP1 hem de NP2A taş gibi çalışıyor, bir tane bile problemi olmadı.
İşin özeti şu, daha iyi cihaz olmasına rağmen NP1 olmasın demişsiniz ve arkasında bir tane bile mantıklı neden yok. Bu arada tasarımı hoş dediğin A26'da 5000 TL'lik telefonlardaki damla çentik ve simetrik olmayan çerçeve var, altta da çıkıntı yüzünden ekranın %10'u yok gibi zaten, gördüğüm en çirkin telefonlardan birisi A26. Şaşkınlıkla okudum resmen...