Kelsey
Hectopat
Daha fazla
Merhaba, YKS öğrencisiyim ve hem bazı kitapları PDF'den çözmek hem konu anlatım videoları izlemek hem de nadiren film-dizi izlemek için tablet alacağım. Bütçem 10 bin TL'ye kadar çıkabiliyor, Android tarafında S6 Lite, s7FE (aslında A9+ 8/128 modeli anaparanın işlemcisi, 8 GB RAM'i, ve tat olmayan ekranı ile beni etkilemişti ancak kalem desteği yokmuş sanırım, dışarıdan kalem alıp kullanma durumu hakkında bilgisi olanlar da yardımcı olabilir.)
Ve bütçeyi biraz aşan s9FE modellerini araştırıyorum, IPad'ler ise bütçemi aşıyor, 9. nesil+Logitech kalem bile 11.200 TL, telefonum iPhone, bazı yerlerde ekosistem olayını vurgulamışlar ancak annemin S22 telefonundan tatilde PDF üzerinden birkaç test çözdüm kalemle çözme işi hoşuma gidince tablet almak istedim. Düşündüğüm modellerin güncel fiyatları s6Lite 8k, s7FE 10k, s9FE 11, 5k, iPad9+logicrayon 11, 2K. Yazdığım modeller hakkında düşünceleriniz nedir?
Ve bütçeyi biraz aşan s9FE modellerini araştırıyorum, IPad'ler ise bütçemi aşıyor, 9. nesil+Logitech kalem bile 11.200 TL, telefonum iPhone, bazı yerlerde ekosistem olayını vurgulamışlar ancak annemin S22 telefonundan tatilde PDF üzerinden birkaç test çözdüm kalemle çözme işi hoşuma gidince tablet almak istedim. Düşündüğüm modellerin güncel fiyatları s6Lite 8k, s7FE 10k, s9FE 11, 5k, iPad9+logicrayon 11, 2K. Yazdığım modeller hakkında düşünceleriniz nedir?
Son düzenleyen: Moderatör: