10.000TL'ye çizim tableti önerisi

Procreate tarzı programlar kullanmak üzere alacağım.

Amatör olarak çizimler yapacağım daha çok giriş seviyesi bir tablet almak istiyorum,2.el satışlara bakıyorum genellikle.Grafik tablete pek alışamadığım için sattım.

Android işletim sisteminde düzgün(Procreate gibi) çizim programı olmadığı için uzun süre de kullanacağım için pek de yanaşmayı düşünmüyorum,soru işaretleri bırakıyor kafada.
o konuda haksızsın diyemem ama ben animasyon icin ibis ve clip art studio kullanıyorum zamanında procreatede kullanmış biri olarak tam olarak yerini tutmasada işi görüyor.

Procreate tarzı programlar kullanmak üzere alacağım.

Amatör olarak çizimler yapacağım daha çok giriş seviyesi bir tablet almak istiyorum,2.el satışlara bakıyorum genellikle. Grafik tablete pek alışamadığım için sattım.

Android işletim sisteminde düzgün(Procreate gibi) çizim programı olmadığı için uzun süre de kullanacağım için pek de yanaşmayı düşünmüyorum, soru işaretleri bırakıyor kafada.

Amatör çizimse iPad 10 ve Apple Pencil 1 tercih edilebilir hatta yukarıda yazdığım sitede kampanyalar oluyor iPad+kalem onları da inceleyebilirsiniz ayrıca sitece outlet Apple Pencil var uygun fiyat onları da kontrol edin derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı