Hocam attığınız monitörü beğendim peki bu monitör nasıldır?![]()
AOC 27G42E 27" 180 Hz 0,5ms FreeSync HDR10 Fast IPS Oyuncu Monitörü - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Hocam attığınız monitörü beğendim peki bu monitör nasıldır?
AOC neden daha iyi ve de AOC'un bildiğiniz ölü piksel vb sorunları var mı?AOC daha iyi.
AOC neden daha iyi ve de AOC'un bildiğiniz ölü piksel vb sorunları var mı?
Fiyatına göre değer bir monitör ise almayı düşünüyorum hocam AOC'u. Sizce verilen paraya değer bir monitör mü?Renk gamut değerleri çok daha üstün ASUS'a göre.
Hayır ölü piksel durumu yok kronik bir şekide.
Fiyatına göre değer bir monitör ise almayı düşünüyorum hocam AOC'u. Sizce verilen paraya değer bir monitör mü?
Şöyle söyliyim 6600 XT kullanıyorum ve 2k gibi bir monitördeki performansını beğeneceğimi düşünmüyorum. 27 inç istememin sebebi de küçük monitör istememem. Dizi ve oyunlarda daha iyi bir görüntü istiyorum diyebilirim.1080p veya 27 inç şart mı?
Şöyle söyleyeyim 6600 XT kullanıyorum ve 2K gibi bir monitördeki performansını beğeneceğimi düşünmüyorum. 27 inç istememin sebebi de küçük monitör istememem. Dizi ve oyunlarda daha iyi bir görüntü istiyorum diyebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.