10.000TL'ye MacBook gibi ince, hafif laptop önerisi

Emre5959

Megapat
Makaleler
1
Yer
istanbul
Daha fazla  
Yazılım geliştiren birisiyim istediğim özellikler hafif(maximum 2.5kg), IPS, ince, hızlı ve şarjı webde araştırma yapıp video izleyip minimum 6 saati çıkarması. Çerçevesi ince olmalı.
Batarya kısmına önem verdiğim için Abra A5 v15.2 yi eledim. Yoksa fiyatı da uygun performanslı bir cihazdı.
Ekran kartı olarak GTX1050 istiyorum her ne kadar fazla oyun oynamayacak olsam da PUBG gibi oyunu lowda 60 ve üstü FPS vermesini isterim.
İşlemci olarak i7 8. Nesil istiyorum. İşlemci konusunda kararlıyım, ekran kartı değişebilir.
Şu an düşündüğüm bir kaç laptoplar;
  • ASUS zenbook Pro 15 UX580GD (tam istediğim özelliklere sahip özellikle batarya süresi fakat ekranı IPS değil 😏)
  • MSI PS42 ya da PS63
  • Huawei matebook(donanım olarak düşük kalsa da listede)
MacBook almak mantıklı olsa da bu fiyat için, Windows benim için daha uygun.
Başka önerilerinizi de bekliyorum.

Son düzenleme:
Sanırım en iyisi bu 1.6 KG GTX 1650 ve i7 8565U ve çok ince.

MSI var o 2.3 KG ama özellikleri çok daha iyi

Asus 2.40 KG MSI hemen hemen aynı, tasarım olarak MSI'dan daha iyi duruyor.

MSI P65 Creator 9SE-409TR indirimli fiyatı 12 bin lira civarında gerçi bütçenizi 2000 aşıyor. Ben MSI öneririm. Ama alacağınız laptop 9. Nesil olmasına dikkat edin.

Sanırım en iyisi bu 1.6 KG GTX 1650 ve i7 8565U ve çok ince.

MSI var o 2.3 KG ama özellikleri çok daha iyi

Asus 2.40 KG MSI hemen hemen aynı, tasarım olarak MSI'dan daha iyi duruyor.

İlk Laptop benim de listemde, ikincisi için 1660Ti benim için lükse kaçıyor. O ekran kartı için fazla para vermek mantıklı değil benim için. Teşekkürler

Kardeşim grafik tasarım için bunu aldı. İnce , hafif ve şık görünen bir kasası var. Paneli çok kaliteli 144 HZ IPS. Soğutma konusunda da başarılı.
U serisi işlemcilerin performansı düşük H serisine göre.

Kardeşim grafik tasarım için bunu aldı. İnce , hafif ve şık görünen bir kasası var. Paneli çok kaliteli 144 HZ IPS. Soğutma konusunda da başarılı.
U serisi işlemcilerin performansı düşük H serisine göre.
51.5 W bataryası var bu da düşük maalesef. Teşekkürler

MSI P65 Creator 9SE-409TR indirimli fiyatı 12 bin lira civarında gerçi bütçenizi 2000 aşıyor. Ben MSI öneririm. Ama alacağınız laptop 9. Nesil olmasına dikkat edin.
Aynen. Çok iyi bir dizüstü. Şahsen elimde Yoga olmasa kesinlikle onu alırdım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı