10.000TL'ye sistem toplama önerisi

nedim3223

Femtopat
Merhaba, 10.000TL'ye bir sistem toplamak istiyorum. Bu paranın içinde;
Kulaklık
Klavye
Mouse
Mouse pad
Monitör
Webcam
Kasa olması gerekiyor.

Not: İşlemci Intel istiyorum. Ekran kartı en az 4 GB olsun. RAM 16 GB (2x8GB) olsun. Ve son olarak da monitör en az 27 inch, 144Hz, 1ms olsun.
Şimdiden teşekkürler.

Kulaklık.
Klavye.
Mouse.
Mouse pad.
Monitör.
Webcam.
Kasa olması gerekiyor.

Not: İşlemci Intel istiyorum. Ekran kartı en az 4 GB olsun. RAM 16 GB (2x8GB) olsun. Ve son olarak da monitör en az 27 inch, 144Hz, 1ms olsun.
Şimdiden teşekkürler.

Webcam olsun amaçlımı yoksa profesyonel amaçlımı.

Kulaklık
Klavye
Mouse
Mouse pad
Monitör
Webcam
Kasa olması gerekiyor.

Şimdiden teşekkürler.

Merhaba dostum her şey çok güzel ancak Ekran kartı tarafı biraz sıkıntılı şu an piyasada güçlü ekran kartı satan firma çok az nadiren GTX 1650 ve RX 5500XT satanlar var onlarda 1080p de en yüksek ayarda Max 60-70 FPS verebilen kartlar ancak her şeyi Low yapacanki 100+ çıkabil. Tabi bahsettiğim oyunlar öyle CS:GO vs değil sağlam oyunlar. Bu sebepten Diğer her şeyde en iyi markalar yapılabilir detaylı olarak sorunsuz toplanabilir. Ama Ekran kartı tarafı biraz sıkıntılı.

Ben ekran kartlarına bir göz attım çok pahalılar ne ara bu kadar pahalı oldular. Ben YouTube'da bir video izledim, 1 hafta önceden çekilmiş. Orada bir ekran kartı 4000TLYKen şimdi o ekran kartı 5000TL. Bir de dolar düşüyor, neden yükseliyor fiyatları hiç anlamadım.

Dostum bu ekran kartlarının stok sorunları bitince al bence. 1660 Super bile 5700 TL.
Ben ekran kartlarına bir göz attım çok pahalılar ne ara bu kadar pahalı oldular. Ben YouTube'da bir video izledim, 1 hafta önceden çekilmiş. Orada bir ekran kartı 4000TLYKen şimdi o ekran kartı 5000TL. Bir de dolar düşüyor, neden yükseliyor fiyatları hiç anlamadım.

Stoklar az diye bu kadar fiyatları pahalı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı