Çözüldü 10.11.4 Error allocating 0x#### pages at 0x####... alloc type 2 Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

whiskerry

Hectopat
Daha fazla  
Bende de boot etme sorunu var 3 gündür uğraşıyorum olmuyor sistemim ;
Asus Maximus VIII Extreme, i7 6700K, Corsair Vengeance 8x2 16 GB, 128 Gb Sandisk Standart Ssd, benim anakartın arka portlarında Usb 2.0 bulunmamakta bende anakartın üzerinden kasanın ön tarafına giden portları kullanıyorum onlar usb 2,0 . Aldığım hata Error allocating 0x#### pages at 0x####... alloc type 2 Hatası bu hatayı gidermek için burada El Capitan Kurulumda Olası Sorunlar ve Çözümleri yazan tüm talimatları yapıyorum fakat bir türlü kuruluma geçemiyorum.

i7 6700K
Asus Maximus VIII Extreme
16GB Corsair 3000Mhz CL15
512 GB Samsung 950 Pro SSD M2 NVME (Windows Diski)
250 GB Samsung 850 Evo SSD (Mac OS X kurulacak)
Hali hazırda Intel HD 530 kullanmaktayım.
BIOS sürümü 1902 (Şu an en güncel sürüm)
BIOS ayarları
  1. İlk olarak BIOS ayarlarını varsayılan ayarlara çektim.
  2. VT-d setting = Disable
  3. CFG-Lock = Disable
  4. SecureBoot = Disable ( Other OS )
  5. XHCI Handoff= Enable

Sitede verilen 10.11.6.RAW dosyası üzerinden çok uğraştım ama hep aynı Error allocating 0x#### pages at 0x####... alloc type 2 Hatası 'nı aldım. Ne kadar uğraştımsa çözemedim. OsxAptioFix2Drv-64.efi OsxAptioFixDrv-64.efi dosyalarını denedim, değiştirdim yine de olmadı. SSD leri HDD leri söktüm sadece MacOS kurulacak SSD'yi taktım yine olmadı. Config.plist içindeki RtVariables içinin SIP güvenliği kapattım. Farklı USB portları denedim (En büyük sıkıntıda burada anakartın arka USB portlarında USB 2.0 yok sadece kasanın önünde var.) olmadı.
EFI/CLOVER/drivers64UEFI/ içinden VBoxHfs-64.efi sildim ve yerine HFSPlus.efi koydum. Hep aynı hatayı aldım.
OS X El Capitan RAW 10.11.6 Güncel Kurulum İmajı başlığında verilen Dropbox - 10.11.4 Clover EFI.rar dosyasını denedim yine olmadı.
Bu hatayı gidermek için burada El Capitan Kurulumda Olası Sorunlar ve Çözümleri yazan tüm talimatları yapıyorum fakat bir türlü kuruluma geçemiyorum.
Baktım olmuyor Sanal Sisteme El Capitan 10.11.6' yı sorunsuz bir şekilde kurdum. Mac Appstore' dan El Capitan indirdim Unibeast ile kurulumu denedim yine aynı Error allocating 0x#### pages at 0x####... alloc type 2 Hatası bazen hemen altında Error loading kernel cache hatası. Bir türlü sorunu çözemedim. @montezuma
hata1.jpg hata2.jpg

Merhaba dostum, "OsxAptioFix2Drv-64.efi" dosyasını tek başına kullandın değil mi? Yani "OsxAptioFixDrv-64.efi" ile birlikte kullanmadın umarım. Ben bu şekilde çözmüştüm aynı sorunu UEFI Haswell sistemimde.
Evet tek başına kullandım, başka bir şey var ama bulamadım şimdi güncel sierra dosyasını deneyeceğim bakalım o çözüm olacak mı.

Clover Boot options içinden Without kernel cache işaretleyip dene birde.
@montezuma üstadım ben Clover Boot options içinden Without kernel cache bölümünü bulamadım yanlış yere mi bakıyorum acaba..
kernel.jpg

Yok @montezuma üstadım ben kurmaktan vazgeçtim, olmuyor bütün her şeyi yaptım Win32DiskImager ile transmac ile sanal kurulum üzerinden unibeast bile denedim nafile başka bir sıkıntı var artık anakartta mı sorun başka yerdemi bilemedim yine de yardımlarınız için teşekkürler. Çünkü hepsinde aynı hatayı alıyorum Error allocating 0x#### pages at 0x####... alloc type 2 . En son verdiğiniz Sierra image da denedim olmuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı